Gå til sidens hovedinnhold

Legevakt i Modum

Artikkelen er over 2 år gammel

Det må være bedre for moingene å ha legevakt i nærheten av nytt sykehus i Drammen, skriver Aslak O. Dahlen i dette leserinnlegget.

Ytring Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå har denne saken gått fram og tilbake i 18 år, og nå ser det kanskje ut til at det kan bli noe annet, da både kommunelege og rådmann ser ut til å ha fått øynene litt opp. Men man må ikke ha for store forhåpninger på forskudd i Modum.

Om det har gått treigt, så har vi jo et inderlig håp om et nytt sykehus i Drammens regionen. Det må da være bedre for moingene å reise mot dette når man skal på legevakt, enn å reise mot et sykehus som hverken har hjerte- eller barneavdeling. Vi har tilfeller hvor moinger har reist til legevakt og sykehus på Ringerike, og blitt videresendt til Drammen med døden til følge.

Les også

Aina jubler for Drammen – andre roper et rungende NEI

 

Nå må vi snart se at dette er gal politikk. Vi må innse det, om vi er stivbeinte. Selv har jeg som eneste moing hatt min legevakt i Øvre Eiker og nå Drammen i alle disse 18 årene.

Jeg er rett fram, egen og sta og takk for det. Hadde jeg ikke vært det, hadde jeg sittet på Modumheimen i minst 30 år.

Så får vi se hva formannskapet sier på mandag og videre i kommunestyret.

600.000 kroner pr år i merkostnad er jo ikke penger å snakke om for Modums befolkning for å kunne fortsette å ha legevakt på Ringerike.

Men det må da være bedre å få tilknytning til forhåpentlig et av landets største sykehus.

Les også

Modum kan få legevakt i Drammen

 

Kommentarer til denne saken