Travsidene som forsvant

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Jeg har latt meg fortelle at det skal være vanskelig og komme med innlegg her som gjelder trav.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tidligere var det fast hver torsdag med en hel side om lokale hester som hadde vært ute og startet i løp og kommende starter på lokale hester som skulle ut i løp.

Denne siden ble gradvis og til slutt helt borte med den nye redaktøren. Jeg har også blitt fortalt at når folk blir spurt om det er noe de ønsker mer av eller om det er noe de savner i BP, og de svarer at de ønsker travsidene på torsdag tilbake, blir svarene sensurert bort. De kommer ikke en gang på trykk. Dette skal visstnok være noe redaktøren ordner med.

Så mitt spørsmål til redaktør Knut Bråthen er om han personlig har noe i mot/ikke liker travsport og tar avgjørelsene om at journalist Anders Kongsrud ikke kan få lov å fortsette med og skrive om trav som han gjorde tidligere? Jeg veit med 100 prosent sikkerhet at jeg spør/lurer på dette på vegne av mange, ikke bare meg sjøl.

Kan bare nevne til slutt, min mor nærmer seg en alder av snart 90 og savner travsiden til Anders Kongsrud på torsdagene veldig. Blir spennende å se om Knut Bråthen tar seg bryet med å svare på dette innlegget eller om det går i søppelbøtta hans. Ville jo vært hyggelig for leserene hans som ønsker stoff om trav om vi kunne få en redegjørelse om hvorfor det er blitt borte.

Einar H. Wold

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken