Werp blir ny direktør på Modum Bad

Anders B. Werp blir Modum Bads nye direktør fra 4. mai. Foto: Olav Heggø.

Anders B. Werp blir Modum Bads nye direktør fra 4. mai. Foto: Olav Heggø. Foto:

Anders B. Werp (58) fra Skotselv er ansatt som ny administrerende direktør ved Modum Bad

DEL

Det opplyser Modum Bad i en pressemelding som ble sendt ut onsdag ettermiddag.

– Vi er strålende fornøyde med å ha klart å hente inn Anders B. Werp som vår nye administrerende direktør. Med dette har vi lagt til rette for at Modum Bad skal fortsette den positive utviklingen vi er inne i, sier styreleder Øyvind Håbrekke.

Har vært styremedlem i stiftelsen

Anders B. Werp kommer fra stillingen som statssekretær i Samferdselsdepartementet. De siste 20 årene har han hatt mange lederroller i politikken: ti år som ordfører i Øvre Eiker, åtte år som stortingsrepresentant og to år som statssekretær. I tillegg har han hatt en lang rekke leder- og tillitsverv innen politikk og offentlig forvaltning.

De siste fem årene har Werp vært styremedlem i stiftelsen Modum Bad.

Kjenner Modum Bad

– Vi er trygge på at vi med Werp har valgt en utviklingsorientert leder som samtidig kjenner Modum Bad og vet å ta vare på vårt diakonale særpreg og vår identitet, sier styreleder Håbrekke. Han vil benytte anledningen til å takke Lars Erik Flatø for ha gjort en god jobb når han om kort tid slutter i stillingen og går til ny jobb i Fagforbundet. - Flatø har siden han ble ansatt i 2017 gitt Modum Bad et løft gjennom flere vellykkede grep som har styrket kvaliteten og den strategiske styringen av virksomheten. Werp overtar skuta i god stand og i godt driv fremover.

Verdibasert

Anders B. Werp ser fram til å starte i jobben på Modum Bad.

– Det er særlig to grunner som fikk meg til å søke. Den ene er at jeg har lært organisasjonen Modum Bad å kjenne gjennom styrearbeidet og er imponert over viljen og evnen til å hjelpe folk i vanskelige situasjoner. Her er det et tverrfaglig samarbeid mellom dyktige og engasjerte fagfolk. En annen viktig drivkraft har vært det verdibaserte og det diakonale lederskapet. Det bygger på en dyp respekt for enkeltmennesket i en tid hvor vi opplever at disse verdier nedtones. Det er viktig at dette holdes høyt. Jeg ønsker å bygge videre på denne bevisstheten i den mangfoldige virksomheten, uttaler Werp ifølge pressemeldingen.

Tiltrer 4. mai

Werp tiltrer stillingen den 4. mai. Han har lokal tilhørighet ved at han bor på slektsgården Werp i Øvre Eiker, nær grensen til Modum. Han er gift med Marianne og har tre gutter i alderen 6, 8 og 11 år.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken