Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Raskt og effektivt av Fiber1

Storsatsingen til Fiber1 i Grimåsen på Raufoss har gitt Sigurd Galaaen Enget raskt og stabilt nettverk på kort tid.

Annonsørinnhold fra

Før sommerferien fikk Sigurd Galaaen Enget – som til daglig jobber som produksjonselektroniker på Gjøvik - tilbud om installasjon og gratis graving fra Fiber1. Tre måneder senere var Sigurd på nett.

– Raskt, effektivt og billig, sier den fornøyde huseieren.

– Jeg fikk usedvanlig god service. Tilbudet om fiberoppkobling og gratis graving helt inn til husveggen, var et tilbud jeg ikke ville si nei til. I tillegg vet jeg at Fiber1 er kjent for å levere raskt og stabilt nett, sier Sigurd.

Med fibernettverk fra Fiber1, kan Sigurd og hans samboere se filmer, game, snakke med andre på nettet, samt bruke strømmetjenester på et stabilt og raskt nettverk.

Best på kundetilfredshet

Den nasjonale målingen av kundetilfredshet – gjennomført av det uavhengige analysebyrået EPSI Norge, viser at Fiber1/Altibox for niende år på rad har de mest fornøyde bredbåndskundene.

De er det mange av. Sigurd og kompisene blir nå tre av 1,2 millioner daglige brukere av stabilt og godt bredbånd.

Fint med valgfrihet

For to år siden kjøpte Sigurd huset i Bjørnevegen 10 i Grimåsen på Raufoss sammen med to kompiser. Huset hadde fibernettverk fra en annen leverandør.

– Vi var ikke misfornøyde. Det fungerte greit, men jeg synes tilbudet fra Fiber1 er bedre. I tillegg ønsker jeg valgfrihet, sier Sigurd.

Alt fungerer som det skal

Allerede da produksjonselektronikeren – som opprinnelig er fra Røros - kom hjem fra ferie i starten av august, var alt klappet og klart til montering.

– Fiber1 hadde gravd ferdig helt inn til husveggen. Det var bare for montørene å legge kabelen inn i huset, sier Sigurd.

I slutten av september kom montørene. Nå har han hatt Fiber1 i halvannen måned, og er veldig fornøyd. Alt fungerer som det skal.

Sigurd Galaaen Enget fikk gratis graving av fiber inn til huset i Bjørnevegen 10 i Grimåsen på Raufoss. Her en fornøyd kunde hos Fiber1

Vil oppgradere

– Vi starter med litt lav hastighet, og vurderer å oppgradere etter hvert. Vi har alle kraftige stasjonære datamaskiner, og vil derfor følge stabiliteten på modemet i startfasen, sier Sigurd.

Han antar de vil oppgradere etter hvert. Hvor raskt nettverk han da velger, har han foreløpig ikke bestemt.

– Tilbudet fra Fiber1 er bedre enn konkurrentenes. Det er selvsagt en fordel når vi oppgraderer, sier Sigurd.

Fiber1 leverer markedets raskeste hastighet. Du kan velge helt opptil 1000 Mbps opplastings- og nedlastingshastighet fra Fiber1.

Gaming og strømmetjenester

Sigurd er i full gang med oppussing av huset, og kanskje blir det TV når han er ferdig. Enn så lenge brukes den kraftigste stasjonære datamaskinen til gaming og strømmetjenester.

– Vi bruker nettet til gaming, nedlasting av spill, samt at vi snakker med folk på nettet. I tillegg ser vi en del filmer. Vi har faktisk ikke TV her i huset, men bruker kun strømmetjenester, sier Sigurd Galaaen Enget.

Del artikkelen på Facebook