Annonsørinnhold fra Åmotsenteret

Hva er dette?
Den lokale handelsstanden er avhengig av sine kunder i disse tider. Åmotsenteret gleder seg over alle kunder som tar turen.
Den lokale handelsstanden er avhengig av sine kunder i disse tider. Åmotsenteret gleder seg over alle kunder som tar turen.

- Vi setter pris på alle som kommer innom Åmotsenteret

Knutepunktet i Åmot er det lokale kjøpesenteret. På Åmotsenteret får du det du trenger og kan slå av en prat med kjentfolk. Etter en tøff periode, strutter butikkene av ny energi og nye varer. Møt folkene på senteret.

Annonsørinnhold fra

- Vi havnet i en spesiell situasjon i disse koronatider, men det må jeg si, butikkene i Åmotsenteret har stått på. Jeg blir så stolt, sier senterleder Gry Harbu med et varmt smil. 

Hun står under glasstaket ved inngangspartiet. Folk med poser haster forbi. Sakte, men sikkert begynner ting å bli normalt igjen. Åpningstidene justeres mer og mer mot slik det var før. 

Senterleder Gry Harbu er stolt av pågangsmotet til butikkene i Åmotsenteret. Etter en tøff periode, ser hun at ting endelig begynner å normalisere seg. 

- Det er nå folk må bruke lokalbutikkene, om de ønsker å ha oss her. Vi er helt avhengig av kunder i disse tider. Heldigvis ser vi at folk i Åmot skjønner dette, og vi setter pris på alle som kommer innom, understreker Harbu. 

Møt folkene som jobber på Åmotsenteret


Apotek 1: Takker tålmodige kunder

Helen Johnsen (t.h), apotektekniker, og farmasøyt Hilde Hofkens ønsker velkommen til Apotek 1. 

Butikken er igjen fylt opp av håndsprit. I tillegg finner du alt du trenger til helse og velvære, samt solkrem for den lyse, fine tiden som nærmer seg. Det har vært hektisk for de ansatte ved Apotek 1 Modum den siste tiden. 

- Men jeg syns kundene våre har vært veldig tålmodige, sier apotektekniker Helen Johnsen. Det er kun tillat med fem om gangen i lokalene, som har ført til noe kø utenfor. Men folk har skjønt alvoret. 

- Folk respekterer reglene og er flinke til å holde avstand, sier Johnsen. 

Åpningstider: kl. 09.00-17.00 (lør 9-16)
Her finner du deres hjemmeside: Apotek 1 Modum

Interiør Lykke: - Mer farge på tilværelsen

Merete Jellum, daglig leder og eier av Interiør Lykke, kan friste med lekre sommervarer. 

- Det har vært tøffe tider, men nå ser vi at flere kommer innom. Jeg tror folk ønsker litt mer farge i tilværelsen. Nå er flotte vår- og sommervarer på plass. Ikke minst, sommerdyner og fine voksduker, sier Merete Jellum. 

Åpningstider: kl. 10-17 (lør 10-16)
Følg Interiør Lykke på Facebook

Norli: - Puslespill er den store trenden

Bente Pettersen (t.h), butikksjef og medarbeider Kari Sognelien har fylt opp med puslespill, som er veldig populært nå for tiden. 

- Vi selger mye spill nå, og puslespillene har forsvunnet ut av butikken i det siste, sier butikksjef Bente Pettersen, som har vært en del av Åmotsenteret i 25 år. Hun merker at folk har blitt mer bevisste på å handle lokalt. 

- Det er superviktig at folk handler lokalt nå, og vi merker at folk støtter oss, sier hun. 

Åpningstider:  Kl. 09-19 (lør 09-16)
Sjekk Norlis hjemmesider for varer og tilbud

Meny: - Nå går det i grillmat og is

Butikkmedarbeidere ved Meny, Rita Andersen og Anne Winnæs, fyller opp hyllene slik at både de lokale og hyttefolket kan finne det de trenger. 

- Mat må man jo ha, og jeg syns folk har vært flinke til å holde avstand under handleturene. Vi har savnet hyttefolket, som gjerne kommer innom på veien. Men nå ser vi at de er på vei tilbake. I disse dager merker vi at folk er i sommermodus og handler grillmat og is, forteller butikkmedarbeider Anne Winnæs. 

Åpningstider: kl. 07-21 (lør 8-20)
Sjekk Menys hjemmesider for varer og tilbud

Herreavdelingen: - Vi har fine hverdagsklær

Eier av Herreavdelingen, Runar Wam, har vår- og sommervarer på plass. 

- Det har ikke vært så mange konfirmasjoner og bryllup nå, så dressene og finklærne er ikke det vi selger mest av. Men hverdagsklær som sko, jeans og gensere er noe alle trenger. Nå er butikken full av ferske klær fra vår- sommerkolleksjonen, og vi merker at folk ønsker fine hverdagsklær, forteller eier, Runar Wam ved Herreavdelingen. 

Åpningstider: kl. 10-18 (16)
Følg Herreavdelingen på Facebook

Floyd: - Kle deg i friske farger denne sommeren

Ann-Christin Andersen, butikksjef hos Floyd, elsker jobben sin og i hennes butikk bugner det av lekre sommervarer. 

- Det handler om stå-på-vilje. Det har vært en tøff tid, men nå ser vi at ting begynner å bli normalt igjen. Det er så godt å se kundene våre igjen, sier Ann-Christin Andersen, butikksjef hos Floyd. 

I butikken er det friske farger som rår. I tillegg til fine basisplagg, er grønt, gult og lime i vinden for den ekstra prikken over i'n til sommeren. 

Åpningstider: kl. 09-19 (lør 9-16)
Sjekk Floyds nettsider for utvalg og tilbud

Søstrene Sisters: - Strikker så pinnene knekker

Camilla Jevne, eier av Søstrene Sisters, tilbyr barnetøy, dameklær og garn. Hun forteller at flere enn vanlig har begynt med strikking den siste tiden. 

- Det er kjempegøy at så mange har begynt å strikke. Folk strikker så pinnene knekker, sier Camilla Jevne, eier av Søstrene Sisters. I hennes butikk finner man et godt utvalg av garn og den nyeste strikkemoten, barnetøy fra 0-16 år og lekre dameklær fra Vila. Dette er butikken med små skatter. 

- Vi har et godt utvalg av ungdomsklær. Det er masse fint. Bruk din lokale butikk, så holder vi liv i sentrum, understreker Jevne. 

Åpningstider: kl. 10-18 (16)
Følg Søstrene Sisters på Facebook

Sport 1: - Folk bruker mye tid på uteaktivitet

Magnus Bergan, fersk daglig leder, merker at folk har vært opptatt av å holde seg aktive i det siste. Sykler er noe det har gått mye av hos Sport 1. 

- Vi merker at folk bruker mye tid på uteaktivitet. I det siste har vi solgt mye sykler og campingutstyr. Nå som sommerferien i utlandet utgår, velger mange å investere i el-sykkel. Da får man mulighet til mange fine turer i nærområdet, forteller Magnus Bergan, daglig leder for Sport 1 Nygård Sport. 

Åpningstider: kl. 10-19 (lør 10-16)
Se Sport 1 sine nettsider for varer og tilbud

Kafe Kvisten: - Skolebrød og bygdas beste burger

Madelene Persson er eier av Kafe Kvisten, et ganske nytt spisested i Åmotsenteret. Her har de blitt kjent for smakfulle bakevarer, omeletter, salater og en populær burger. 

- Det er godt å høre summing i lokalene igjen og at folk nyter maten vår. Det er mer liv i senteret nå. Vi har blitt kjent for burgeren vår med mozarella og bacon, som noen kalte byens beste på Facebook. I tillegg, ser vi at cesærsalaten og omeletten er veldig populære, sier Madelene Persson, eier av Kafe Kvisten. 

Åpningstider: kl. 09-16 (lør 9-16)
Følg Kafe Kvisten på Facebook

Nille: - Uteleker er populært

Lene Myhre, butikksjef for Nille, merker at uteleker og pynt til uterommet er populært. 

- Det har vært stille de siste ukene, men med finværet vil folk pynte utebordet og leke ute. Det kommer stadig flere innom, og det setter vi pris på. Folk er mye hjemme nå og da vil vi pynte litt ekstra rundt oss og finne på ting ute. Da passer det bra at vi har tilbud på pledd, lykter, lysholdere og alle håndklær, forteller Lene Myhre, butikksjef hos Nille. 

Åpningstider: kl. 09-19 (lør 9-16)
Se Nilles hjemmesider for varer og tilbud

MIX: - Is i finværet

Anny Stefferud, butikksjef for MIX, ser at finværet øker lysten på is. Her har de kuleis, småis og shave-is - noe for enhver smak. 

- Vi merker at vi har mange trofaste kunder, og med den store uteserveringen, kan folk nyte is og mat fra oss i trygge omgivelser med god avstand. Jeg rett og slett så glad for å være på jobb, sier Anny Stefferud, butikksjef hos MIX. 

Åpningstider: kl. 09-20 (lør 9-20) (søn 12-20)
Sjekk ut MIX sine nettsider for info og produkter

PF Frisør: - Jeg fikser mange koronasveiser

Pia Fagerland, eier av PF Frisør, kunne endelig åpne etter å ha holdt stengt i seks uker. Nå er det full fart hos frisøren i 2. etasje i Åmotsenteret. 

- Det var veldig deilig å åpne igjen. Jeg merker at folk har savnet frisøren og setter pris på oss. Etter vi åpnet, har det vært full fart. Jeg har fikset mange koronasveier, sier Pia Fagerland med et smil. Hun eier PF Frisør.

Åpningstider: kl. 09-16 (tors 9-15) (lør stengt)
Følg PF Frisør på Facebook

NPP: - Bli avslappet og ny fra topp til tå

Anneline Mauseth driver NPP (Norsk personalpleie Mauseth AS). Hun er utdannet muskelterapeut og godkjent av Norges Massasjeforbund, siden november 2010. NPP tilbyr et bredt utvalg av behandlinger i 2.etg på Åmotsenteret. 

Anneline Mauseth driver NPP (Norsk personalpleie Mauseth AS). Hun er utdannet muskelterapeut og godkjent av Norges Massasjeforbund, siden november 2010.

- Jeg er kjent for å være hard i klypa, sier hun med et smil.  

NPP tilbyr ulike massasjer, samt spa og velvære i hverdagen, som gelisk lakk til hender og føtter, voksing, farging av vipper og bryn og mye mer. 

I disse tider følger hun selvfølgelig retningslinjene rundt hygienetiltak, der alt vaskes over og sprites ned. 

- Også er det viktig at du som klient er frisk og legger vekk mobilen under behandlingen, påpeker hun. 

Åpningstider: man og fre: 11-16.30. Ons 13.15 - 16.30
Følg NPP på Facebook

Del artikkelen på Facebook