Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir de TV-stjerner

Artikkelen er over 6 år gammel

Tre TV-team fulgte årets første MIF-trening. De brune er blitt hete etter opprykket.

For første gang siden den magiske onsdagskvelden i slutten av november, da Brann ble senket og tippeligaopprykket sikret, var MIF-guttene tilbake på Mjøndalen stadion. De 2.500 tilskuerne var borte, men ikke medieoppbudet.

Tre TV-team var på plass mandag ettermiddag – fra TV 2, NRK og produksjonsselskapet Salto Film og Fjernsyn. Pluss lokalpressen selvsagt.

MIF-eventyret fenger i media. «Aldri» har så mange rapportert fra en fotballtrening i Mjøndalen i januar. MIF-trener Vegard Hansen tror ikke den nye hverdagen blir vrien å takle for Nedre Eiker-klubben.

– Nei, det skal gå fint, og det er veldig hyggelig at vi har kommet i en posisjon der det er realiteten. At vi er på et nivå som vekker interesse hos riksmediene, sier Hansen til Drammens Tidende.

Forbereder reality-TV

Som nevnt var produksjonsselskapet Salto Film og Fjernsyn og filmet på mandagens MIF-trening. Drammens Tidende har nylig skrevet om at det er planer om å lage reality TV-serie om MIF i forbindelse med tippeligacomebacket.

Etter det DT erfarer skal Salto gjøre dette. TV 2 skal etter planen vise serien til høsten. Salto var også selskapet bak «Iskrigerne» (Vålerenga Hockey) som gikk på TV 2 i fjor høst.

Hansen er heller ikke negativ til at et TV-selskap eventuelt skal fotfølge dem.

– Men jeg tror det kan være motiverende og gi enda mer energi, kommenterer Hansen til DT.

Uansett fikk han se en sulten gjeng som hadde sin første fellestrening etter avbrekket i desember. 21 mann møtte opp, inkludert nykommer Michael Stilson (Ranheim) og prøvespilleren Hallvard Håskjold (SIF).

Alle var til stede bortsett fra Magnus Sylling Olsen, som ennå ikke er klar for MIF i 2015. Sylling Olsen var leid ut fra HamKam i fjor høst, og han har kontrakt med hedmarkingene ut året. MIFs sportssjef Kenneth Karlsen melder at de ønsker å ha Magnus med videre, og at de er i dialog med HamKam.

Ellers var faktisk ingen verken syke eller skadet i MIF-troppen.

Kommentarer til denne saken