Vil ta fire nye seter

VALGVAKE: Jan-Erland Asbjørnhus, Tone Martha Eriksen, Ludvig Nikolaisen, Hildrun Hartz Næss, Marius Aa. Larsen, Jan P. Gundersen, May helen Nilsen, Tone Skretteberg og Åse Kristin Finsrud er av de første på Aps valgvake i Åmot.

VALGVAKE: Jan-Erland Asbjørnhus, Tone Martha Eriksen, Ludvig Nikolaisen, Hildrun Hartz Næss, Marius Aa. Larsen, Jan P. Gundersen, May helen Nilsen, Tone Skretteberg og Åse Kristin Finsrud er av de første på Aps valgvake i Åmot. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Modum Arbeiderparti vil ta to, helst fire nye mandater. Så mange som mulig fra FrP.

DEL

Det sier partiets andrekandidat May Helsen Nilsen til Bygdeposten.

Hun er sammen med et økende antall partimedlemmer på Sundhaugen skysstasjon i Åmot.

Har 14

Hun innrømmer at de er spente, og kanskje mer optimister enn realister i sine håp om uttelling for kvelden. Å øke fra 14 til 18 mandater vil trolig slå ned som et politisk under i Modum.

– Vi må jo være optimister, i alle fall så tidlig på kvelden, sier Nilsen og ler.

– Vi frykter i ikke noen smell, men det er klart vi er jo litt frynsete i kantene, legger hun til.

Neste gang det skal legges ut en video fra Modum blir det ifølge henne ingen FrP-er som vil stenge kommunen for flyktninger.

– Vi må være åpne og rause, mener 2. kandidaten.

Bildet som snudde mye

Fotograf Nilfur Demirs bilde av den døde gutten på en strand i Tyrkia har gitt Ap et positivt løft. FrPs bruk av innvandrerkortet kollapset og traff denne gangen, mener Ap-gjengen.

– Vi vil nok se en effekt av det også lokalt, men hadde det vært Stortingsvalg ville endringene vært enda større, mener Ludvig Nikolaisen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken