Gå til sidens hovedinnhold

Vakt i sykkelritt til sykehus etter ulykke

Artikkelen er over 1 år gammel

– Trist når slike ting skjer, sier arrangør Birger Hungerholdt.

(Ringerikes Blad)

Klokken 13.40 lørdag fikk politiet melding om melding om en trafikkulykke på riksvei 35 i Askveien ved Veholt.

En motorsykkel hadde kjørt av veien. Føreren, en mann som ikke er lokal, var våken etter ulykken, men skal muligens ha bruddskader. Det kan dreie seg om et kragebeinsbrudd, opplyser operasjonsleder Marianne Mørch. Han er kjørt til sykehus.

– MC-føreren skal ha vært ledsager i et sykkelritt, sier Mørch.

Politiet på stedet opplyser at motorsykkelen skal ha kjørt i retning Tyristrand da den kjørte ut og havnet i grøfta og truffet noen busker rett etter Breien gård. Motorsykkelen skal ha holdt en hastighet på mellom 50 og 60 kilometer i timen, opplyser politiet.

Det var to motorsykler som kjørte sammen da uhellet skjedde.

 

Lørdag ettermiddag vet politiet foreløpig ikke årsaken til at motorsykkelen kjørte ut av veien. Mannens skadeomfang er heller ikke kjent. Førerkortet hans skal ikke være beslaglagt, sier operasjonsleder Rune Hunshamar.

– Det var en motorsykkel som lå noen kilometer foran feltet. Det får ikke konsekvenser for arrangementet, men det er selvsagt trist når slike ting skjer, sier Birger Hungerholdt, som er sjef for Sundvolden Grand Prix.

Politiet skal ha fått hjelp til dirigering av trafikken forbi stedet etter ulykken. Like før klokken 14.30 var bergingsbil på stedet og hentet motorsykkelen, som hadde fått store skader.

LES OGSÅ: I dag er det sykkelritt: – Del veien og vis hensyn! 

Kommentarer til denne saken