Ung mann blottet seg i Åmot

Ved 16-tiden i ettermiddag var det en blotterepisode i Åmot.

DEL

Kvinnen i 50-årene var ute og gikk tur ved Embretsfoss da en mann i 30 årene trakk ned buksa og viste fram kjønnsorganet sitt.

- Jeg gikk en tur over gangbrua ved Embretsfoss og la merke til en person som sto ved motsatt ende av brua. Og da jeg kom helt innpå og skulle passere mannen, så blottet han seg, forteller kvinnen som ringte politiet. De hadde ikke kapasitet til å rykke ut på hendelsen, men har oppfordret kvinnen til å anmelde forholdet.

Hun sier til Bygdeposten at mannen trolig var i 30-årsalderen. Han er cirka 170 centimeter høy, hadde mørke klær, hvite joggesko og en caps på hodet. Kvinnen rakk å ta bilde av mannen og vil overlevere dette til politiet hvis hun velger å anmelde forholdet.

– Jeg jobber i helsevesenet og er ikke uvant med å se det mannen viste fram, så egentlig synes jeg aller mest synd på vedkommende. Men jeg tenker jo at dette kunne vært veldig skremmende hvis det hadde vært unge personer som ble utsatt for dette, sier kvinnen.

Bygdeposten har i kveld forsøkt å komme i kontakt med operasjonssentralen i politiet, men de har ikke besvart henvendelsen.

Artikkeltags