Gå til sidens hovedinnhold

Tyveri fra toalettet i pollen! (Ja, du leste riktig ...)

I løpet av natt til i dag, lørdag har noen stjålet renholdsutstyr, toalettpapir og Antibac fra toalettet i pollen i Vikersund.

Det skriver teknisk sjef i Modum, Harald Silseth i en SMS til Bygdeposten. Alt som er stjålet ble oppbevart i en låst aluminiumskasse inne på toalettet, slik at de som gjør rent skal ha alt de trenger på stedet.

- Den som utfører daglig ettersyn og renhold av toalettet får nå ikke gjort jobben sin og det er veldig beklagelig, skriver Silseth – som naturlig nok synes det er synd at dette går utover en uskyldig tredjepart – nemlig publikum som bruker toalettet.

Kommunens folk har allerede vært på plass og fylt opp igjen med toalettpapir, men de vil ikke få erstattet det andre som ble stjålet før til uka.

– Hvis noen har kjennskap til hvor det stjålne utstyret er så ønsker vi selvsagt å få det tilbake. Det kan i så fall leveres på rådhuset, skriver Silseth.

Toalettet i pollen i Vikersund kom opp i sommer. Det har vært et savn at det populære stedet som har blitt en samlingsplass i Vikersund ikke hadde et offentlig toalett.

Kommentarer til denne saken