To klager på feststøy i natt

Selv om vi oppfordres til å minimere kontakten med andre mennesker, ble det også meldt om to tilfeller av feststøy i vårt distrikt i natt.

DEL

(Drammens Tidende) Klokken hadde passert midnatt da politiet fikk naboklager om høy musikk og støy fra en bolig i Hokksund.

- Vi fikk melding om høy musikk og at det var fest på en adresse i Hokksund. Vi ringte og snakket med han som hadde festen, men da var det egentlig i avslutningsfasen, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Arild Alfheim.

Han vet derfor ikke hvor mange som var samlet i boligen. Senere samme natt fikk politiet melding om feststøy fra en bolig i Krokstadelva.

Politiet dro ut til stedet, men da var det allerede avsluttet og kun en person som var i ferd med å sykle fra stedet. Det er ikke sikkert at det var mange personer samlet i noen av de to tilfellene.

- Det kan ha vært to eller ti, men det vet vi altså ikke, sier Alfheim. Det er ikke forbudt å samles selv om oppfordringen fra myndighetene er tydelig, og årsaken til at politiet tok affære var altså naboklager på støy.

I Hønefoss avsluttet imidlertid politiet festen på et utested som ikke hadde lov til å holde åpent.

- Dette er ikke i tråd med forbudet som nå gjelder, opplyser politiet.

Ellers merkes det godt også for politiet at vi er inne i en spesiell tid.

- Samfunnet går på lavgir, sier Alfheim.

Artikkeltags