Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr bedrifter å reparere verktøy: – Bedrageri, sier politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre menn i 30-40-års alderen tilbyr bedrifter i Midtfylket ulike reparasjoner. Nå advarer politiet mot bedrageri og ønsker tips.

I løpet av de siste dagene har politiet i Hønefoss fått flere meldinger om tre menn i 30 – 40-års alderen som oppsøker bedrifter med tilbud om å reparere sagblader, bor, kniver og andre gjenstander.

Aggressive

Bedrifter som har levert fra seg gjenstander og fått disse tilbake dagen etter, reagerer på svært dårlig utført arbeid. Mennene presenterer deretter en faktura som i hovedsak er høyere enn det som har blitt avtalt.

– Når faktura nektes betalt opptrer mennene svært aggressivt. De tar også kontakt på telefon med til dels svært truende utsagn, forteller etterforskningsleder Bent Øye ved Hønefoss politistasjon i en pressemelding.

Interessert i tips

– Pr. i dag er vi kjent med to tilfeller, men antar at det kan komme flere forhold. De vi fikk melding om denne uka stammer fra Vikersund og Geithus, men vi antar at de reiser rundt i hele vårt område, advarer Øye.

Politiet i Modum var i kontakt med de aktuelle personene tirsdag og alle tre er svært godt kjent av politiet.

Politiet er interessert i opplysninger om bedrifter eller privatpersoner som har hatt besøk av disse. De bes ta kontakt med politiet.

Bilen de tre kjørte hadde svenske kjennemerker.

Kommentarer til denne saken