Dugnadsarbeidet i Modum er stort, og mange jobber dugnad i jula for å gi de som ønsker å delta på noe, gode opplevelser og en god jul. Som leder i Geithus IL er jeg kjempestolt av hva klubben gjør for moingene. Julaften kl. 11.00 ble det arrangert – noe å gjøre i ventetiden, med trening og skøytemoro på Furumo. Banen er åpen i hele jula for de som vil gå på skøyter, og det finnes mange låneskøyter for de som har lyst til å prøve seg. Bare det å holde isen god i all slags vær, er en stor dugnadsjobb.

Onsdag 28. desember var det romjulsdisko på skøyter. Musikk, lys og røykmaskin. Dette var et stort arrangement med gratis mat og moro. Selvsagt var det rusfritt. Dette er skøytegruppa, og fotballgruppa? Selvsagt de bidrar med sitt, Krøderen Elektro julecup i fotball, denne arrangeres for 38. gang. 27. og 28. desember gikk turningen av stabelen.

Så er det aktivitet fotballhallen 27. – 28. – 29. – 30. desember. Dette er for barn fra 1. til 5. klasse. Påmeldingsopplysninger ligger på facebooksiden til fotballgruppa. Dugnadsjobbingen foregår ikke bare under aktiviteten, det må også mye planlegging til. For å få dette til stiller mange dugnadsfolk fra Geithus IL opp, for at alle i Modum skal få gode og fine juleopplevelser. Det må vi sette utrolig stor pris på.

Dere gjør alle en kjempejobb, og vil alle moingene vel. Jeg vet det ikke bare er i Geithus IL dette skjer, men jeg er leder der, og er stolt av alt det gode klubben gjør. Og jeg håper moingene deltar i arrangementene, stor deltakelse er også en måte å vise takknemlighet på.

Geithus er stedet, med stor idrettsglede!