Stadige strømbrudd på Haglebu skaper frustrasjoner

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Er en heldig eier av hytte på Haglebu. De siste årene har det vært en stor utbygging her oppe noe som er villet av kommunen, men medført stort press på strømforsyningen. Hytter som bygges i dag er energikrevende noe som ikke bør komme som en overraskelse på strømleverandører.

Opplever stadige strømbrudd, med de ulempene dette medfører, noe som Midtkraft avfeier med problemer med snø og trefall over linjene. Siste var nyttårsaften, hvor vi ble bedt om å skru ned på strømforbruket, noe som belyser problemet. Her er det tydelig at Midtkraft ikke har klart å utbygge den strømleveransen hytteutbyggingen krever. Som kunde er vi prisgitt Midtkraft som leverandør, ettersom det ikke er muligheter for å få levert strøm gjennom andre nett.

Enhver annen leverandør av tjenester, hadde nok opplevd en kundeflukt hvis de ikke hadde klart å levere varen som avtalt. Håper Midtkraft tar omgående grep slik at vi sliper denne uforutsigbarheten i framtiden, og at dere tar kundene på alvor. Ser fram til en tilbakemelding på hva som blir løsningen på problemet.


Send dine tips og bilder her «

På disse sidene finner du alt stoff om dine hyttedestinasjoner. Sidene er et samarbeid mellom Bygdeposten, Laagendalsposten og Drammens Tidende.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken