Gå til sidens hovedinnhold

På plass på Myremoen

Artikkelen er over 3 år gammel

Martine O. Sørvik har tatt med seg travtrenervirksomheten sin flyttet inn på Myremoen.

For abonnenter

Den 28-årige jenta er opprinnelig fra Averøya utenfor Kristiansund og ikke født inn i hestesporten, men etter å ha jobbet rundt på forskjellige staller hos mer eller mindre meritterte trenere bestemte hun seg for at det var travtrener hun skulle bli.

Flott mottakelse

Martine O. Sørvik har hatt base på Årnes siden hun startet sin egen virksomhet, men fikk tilbud om å overta den stallen som Vidar Engebretsen har ryddet ut av – og takket ja.

– Jeg har fått en fantastisk mottagelse. Alle stiller opp og hjelper til. Nå håper jeg bare at jeg kan bidra tilbake, smiler Sørvik.

Stallen på Myremoen er utvidet til å romme 18 oppstallingsbokser, men foreløpig har Martine – og lærlingen Rebecca Park Hansen fra Drammen – ansvar for 15 hester.

Les også

Norsk rekord av Windy Ammik

 

Første seier etter ei uke

Sørvik flyttet inn på Myremoen 1. juni og allerede mindre enn ei uke seinere så sørget Stee Raua for å bokføre den aller første seieren med Myremoen som base.

– Treningsforholdene er fine, men jeg trenger nok litt tid på å lære forholdene å kjenne. Jeg håper det skal bli en gøyal sommer, medgir Martine O. Sørvik.

Sørvik – som både trener hester, kjører travløp og rir montéløp – konkurrerte for første gang som 19-åring i 2008. Totalt har hun bokført 30 seire på knapt 500 forsøk i løpsbanen så langt. Med seg i stallen har hun lærlingen Rebecca Park Hansen som er 20 år gammel og kommer fra Drammen.

Martine O. Sørvik har full sving på hjulene fra sin nye base og starter med to hester torsdag og tre i fredag kveld.

Kommentarer til denne saken