Overlegne Emil Ravnåsen Vangen

VINNER OH VINNER: Emil Ravnåsen Vangen tok to nye seiere i norgescupen denne helgen

VINNER OH VINNER: Emil Ravnåsen Vangen tok to nye seiere i norgescupen denne helgen Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ny dobbeltseier i norgescupen til sykkeltalentet fra Fiskum IL

DEL

(Laagendalsposten) Premieskap bør stå på innkjøpslista hos familien Ravnåsen Vangen i den nærmeste tiden, for i det tempoet Emil Ravnåsen Vangen hanker inn seiere i norgescupen i terrengsykling, vil huset være fullt av premier om kort tid.

I Halden i helgen ble det to nye seiere til i årsklassen M15-16 under Karl XIIs ritt og med det er han fremdeles den eneste i sin årsklasse med seiere i norgescupen denne sesongen. Og med det er målet hans fremdeles innen rekkevidde.

– Målet er å vinne alle norgescuprittene denne sesongen, sa han før sesongen startet.

Lørdag var han overlegen på rundebane og vant med drøyt ett og et halvt minutt foran Erlend Tegneby Vegstø fra Soon CK. Lagkompis Ola Helleberg ble nummer 16, litt over elleve minutter bak Ravnåsen Vangen.

På søndagens sprint var begge Fiskum-gutta kvalifisert til A-finalen. Ravnåsen Vangen var sterkest igjen og vant foran Fredrik Andre Haug fra Svelvik SK. Tegneby Vegstø ble nummer tre mens Helleberg kom på fjerdeplass.

Helene Marie Fossesholm har og vært overlegen i sin aldersklasse K15-16 så langt i sesongen. Men på rundbanen i Halden, konkurrerte hun mot landets beste i seniorklassen. Der ble hun nummer sju, 14.05 bak vinneren Marit Sveen fra SK Rye sykkel. På søndagens sprint konkurrerte hun i klassen K17+. Der ble hun nummer en etter en tett duell med Ingrid Sofie Bø Jacobsen fra Halden CK.

I M11-12 ble det en tredjeplass til Simen Fossesholm. Han var 1.22 bak vinneren Sivert Ekroll fra Sande SpKl Sykkel i mål.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags