Vil ikke fornye kontrakten

Sverre Isachsen fra Hokksund forlenger ikke kontrakten med Subarus team for å kjøre rallycross i USA.

Sverre Isachsen fra Hokksund forlenger ikke kontrakten med Subarus team for å kjøre rallycross i USA. Foto:

Sverre Isachsen takker for seg i Subarus team etter fem år.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sverre Isachsens kontrakt med Subaru Rally Team USA i Red Bull Global Rallycross Championship gikk ut etter 2016-sesongen. Nordmannen med kallenavnet "The Viking Warrior" ønsker å takke Subaru for et fem år langt eventyr i USA.

- Jeg er evig takknemmelig for den muligheten jeg fikk hos Subaru Rally Team USA. Jeg ønsket en ny utfordring etter å ha vunnet Europamesterskapet i rallycross tre år på rad. Sammen med Subaru fikk jeg denne utfordringen i USA, og vi har jobbet hardt og har hatt mye moro i løpet av de siste fem årene. Høydepunktet var seieren i Seattle i 2014 og også alle vennene jeg har fått i Amerika, sier Sverre Isachsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Fått klarsignal for 2017

Takker for samarbeidet

Subaru Rally Team USA offentliggjorde denne uken at Chris Atkinson og Patrik Sandell skal være deres GRC-førere i 2017.

- Bucky Lasek og Sverre Isachens kontrakter med SRTUSA gikk ut etter 2016-sesongen. Begge førerne har spilt en viktig rolle i utviklingen av vårt GRC-program og har alltid vært fantastiske Subaru-ambassadører. De er fortsatt veldig talentfulle og vi vil takke dem for alt de har gjort for teamet. Selv om vi i dag har offentliggjort endringer blant våre faste sjåfører i GRC, så vil vi fortsatt vurdere Bucky og Sverre for framtidige løp og prosjekter for Subaru, sier Rob Weir, Motorsport Marketing Manager i Subaru of America.

LES OGSÅ: Starter sesongen til helga

Usikker på framtiden

Hva framtiden bringer for Sverre Isachsen er usikkert.

- Jeg er hjemme i Norge med familien, og driver også mitt eget transportfirma for tiden. Jeg skal tenke nøye gjennom hva jeg skal gjøre, og hvem vet, kanskje jeg blir å finne bak rattet på en rallycrossbil igjen. Jeg er ekstremt stolt over hva jeg har oppnådd i min rallycrosskarriere, men jeg er usikker på om jeg er klar for å legge hjelmen på hylla eller ikke. Jeg har et flott forhold til Subaru, så kanskje vi kan jobbe sammen i framtiden også.

LES OGSÅ: Isachsen til nye baner

Artikkeltags