Gå til sidens hovedinnhold

Har opplevd Tippeligaen fra «innsiden»

Artikkelen er over 5 år gammel

Hokksund-gutten Martin Strange har spilt sammen med Mjøndalen i vår og sommer – og innrømmer at han trives på høyeste nivå.

– Forskjellen fra i fjor til i år er som natt og dag. Det er en helt annen hverdag når det gjelder oppmerksomhet fra publikum og media. Rent sportslig er det langt høyere nivå. Ikke minst blir du straffet knallhardt for feil du gjør, sier Strange.

Vil huske

24-åringen fra Rørenbygda har ikke greid å spille seg til fast plass i startelleveren, men har spilt fra start i flere av tippeligakampene – blant annet i den eventyrlige kampen mot Rosenborg i mai der bruntrøyene snudde 0–2 til 3-2-seier og påførte trønderne årets første serienederlag.

– Det er en kamp jeg og alle de andre kommer til å huske så lenge vi lever. Det ble en veldig spesiell kamp og en fantastisk kveld, medgir Martin Strange.

Nytt møte blir det med trønderne i en TV-sendt kvartfinale i cupen torsdag 13. august før lagene atter en skal møtes i årets 21. serierunde søndag 23. august.

Viktige kamper

– Både serien og cupen har høyeste prioritet for vår del. Vi kan selvfølgelig avansere til semifinale i cupen, men det blir helt klart en vanskelig kamp. Cupkamper er litt spesielle, men begge Rosenborg-kampene er viktige kamper, sier Strange.

Etter søndagens kamp mot Bodø/Glimt på Isachsen Stadion, er det 14 dagers sommerferie.

Den benytter Martin til en etterlengtet ferietur, så i går reiste han og kjæresten på en ukes tur til Hellas før det gjelder å knytte fotballskoene til neste seriekamp mot Sarpsborg 08 søndag 26. juli.

Kommentarer til denne saken