Skirenn fra MIF-hytta

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Snøen har endelig ankommet, og skiforholdene er sikret.

DEL

Det er alle muligheter til å få prøvd seg i skirenn fra MIF-hytta de nærmeste dagene. I kveld er det første renn i Eikerkarusellen. Det er fristil på programmet i kveld. Karusellen fortsetter med renn på Årbogen om to uker før Bakke IF er arrangør av tredje runde fra Skotselv skole tirsdag 2. februar.

Hokksund IL er arrangør av Eikermesterskapet som samtidig er fjerde runde i Eikerkarusellen tirsdag 16. februar. 23. februar er Bingen IF vertskap for den femte runden og det er start på Moløkka. Eikerkarusellen avsluttes med siste renn fra Ormåsen – med Eiker Kvikk som arrangør – tirsdag 8. mars.

Onsdag er det første runde i den populære Telenor-karusellen fra MIF-hytta. Disse rennene samlet mer enn 200 unge skiløpere i fjor vinter. Telenor-karusellen fortsetter de fire neste onsdagene – 17.februar er siste dag. Senere blir det premieutdeling på samfunnshuset i Mjøndalen.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken