Mjøndalen fikk Rosenborg i cupen

Haugesund  20150621.
Eliteserien fotball 2015: FK Haugesund - Mjøndalen (1-1) Mjøndalens trener  Vegard Hansen i mixed zone etter eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Mjøndalen på Haugesund Stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Haugesund 20150621. Eliteserien fotball 2015: FK Haugesund - Mjøndalen (1-1) Mjøndalens trener Vegard Hansen i mixed zone etter eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Mjøndalen på Haugesund Stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av , og
Artikkelen er over 5 år gammel

Mjøndalen trakk Rosenborg i cupens kvartfinale. Kampen spilles på Lerkendal i august.

DEL

Onsdag kveld sendte bruntrøyene Hødd ut av cupen med 4-0 på Isachsen stadion. Torsdag formiddag fikk de vite hvem som venter i kvartfinalen, og det er ingen ringere enn Rosenborg fra Trondheim.

Slik ser trekningen ut, med hjemmelaget først:

  • Sandefjord - Stabæk
  • Viking - Molde
  • Sarpsborg 08 - Odd
  • Rosenborg - Mjøndalen

Christian Gauseth var én av MIF-spillerne som så trekningen sammen på Isachsen stadion. Moldenseren kan fortelle om god stemning da trønderne ble trukket mot bruntrøyene.

- Det var stormende jubel i lokalet da det ble klart. Skal man vinne cupen, må noen slå ut Rosenborg. Da kan vi like godt gjøre det selv - selvgjort er velgjort. Selv om de er monsterfavoritter, så har vi jo slått dem i år, sier Gauseth til Drammens Tidende.

Kampene spilles 11., 12. eller 13. august, avhengig av klubbenes prestasjoner i Europa-cuper, samt TV-kamper i eliteserien. Alle de åtte lagene i kvartfinalen spiller på øverste nivå.

- Vi har slått Rosenborg én gang i år, og jeg er vel ikke så sikker på om vi klarer å gjøre det igjen, sa midtstopper Ulrik Arneberg før trekningen.

Vegard Hansen var ikke i tvil - han ville ha så lett motstander som mulig. Og det var særlig MIFs overmenn fra 4. runde i fjor og kvartfinalen i 2013 moingen han ville unngå.

- Vi gidder ikke å reise til Molde igjen. Da kan heller Hødd reise, det er kortere for dem, sa Hansen etter seieren mot Hødd onsdag.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken