Imponerende MFK-innsats - men tap

GODKJENT: Trener Tom Erik Fredriksen (t.h.) og assistent Christian Nygaard måtte konstatere tap mot Redalen, men synes alt i alt det var en godkjent kamp mot tredjedivisjonslaget.

GODKJENT: Trener Tom Erik Fredriksen (t.h.) og assistent Christian Nygaard måtte konstatere tap mot Redalen, men synes alt i alt det var en godkjent kamp mot tredjedivisjonslaget. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Med et bunnsolid forsvar og noen farlige overganger sørget Modum FK for at Redalens spillere reiste hjem med kortere negler tirsdag kveld.

DEL

Andre kvalifiseringsrunde til NM (cupen) i fotball fikk en nervøs avslutning for gjestene. Kampen skulle by på en svært spennende duell mellom Modum FK og Opplandslaget Redalen på Åmot stadion tirsdag kveld, og gjestene beit negler av spenning i sluttminuttene.

LES OGSÅ: Målløs serieåpning

For til tross for en skadeliste lang som et vondt år, sørget vertene for at opplendingene ikke fikk en enkel vei videre til første cuprunde. Det var det kanskje ikke mange som hadde trodd, all den tid Redalen var ett av de beste lagene i sin tredjedivisjonsavdeling i fjor, og sikter mot en topplass på samme nivå i år.

– Vi skal være godt fornøyd med denne prestasjonen. Det viser at vi har noe å bygge på, og at det kan bli virkelig moro når skadelista blir litt kortere, sier trener Tom Erik Fredriksen, etter kampen som endte 0-1 til Redalen.

Dermed blir det ingen første cuprunde i Modum, men vertene kan glede seg til seriekamp på hjemmebane allerede fredag kveld. Da kommer fjorårets tredjedivisjonslag Åssiden, som vant hele 16-1 over Steinberg i serieåpningen.

– Voldsomme sifre, som tyder på at dét blir en spennende seriekamp. Kanskje skal vi være glade for at vi ikke fikk inn ett mål på slutten, slik at vi måtte spilt ekstraomganger, sier Fredriksen med et aldri så lite hint av latter.

LES OGSÅ: Vestfossen-trener Johannessen: – Vil alltid vinne, men ...

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags