Gå til sidens hovedinnhold

Se de første bildene fra TV-serien om Mjøndalen

Artikkelen er over 5 år gammel

På nyåret starter TV-serien «Alle Gutta: Mjøndalen IF» på TV 2 Zebra. Allerede nå kan du få den første sniktitten.

Produksjonsselskapet Salto har fulgt bruntrøyene tett i hele år. Forrige uke ble de siste filmopptakene gjort, da MIF-spillerne var på en felles ferietur i Las Vegas.

Resultatet blir 16 episoder på drøyt 20 minutter, som sendes på TV 2 Zebra i begynnelsen av 2016. Trener Vegard Hansen er naturligvis sentral i mye av det som skjer. Han frykter det som kommer, og forteller at seerne kan forvente seg episoder hvor dommere og spillere blir skjelt ut av moingen.

- Men det kan bli noe bra også; om det å takle motgang. Om det å reise seg. Og om lagånd, innsats og kameratskap. Jeg gleder meg til å se, og jeg gruer meg til å se. For jeg vet ikke hva jeg kan vente meg, men se det skal jeg. Med pute i nærheten, sier Vegard Hansen til Drammens Tidende.

Navnet på serien ble offentliggjort i slutten av april. Den gangen sa TV 2s programdirektør Jarle Nakken følgende i en pressemelding:

- Mjøndalen er en annerledes klubb full av spennende typer både på banen og på sidelinja. «Alle gutta: Mjøndalen IF» kommer til å bli severdig tv - enten man liker fotball eller ei.

Se de første bildene fra TV-serien i videovinduet under:

 

Kommentarer til denne saken