Fullstendig dominans under KM på hjemmebane

KRETSMESTER LAG SENIOR: Mari Bye og Hasleruds Leah (f.v.), Merethe C. Myhre og Koedie fan`E Hege Bregster, Synne Bjercke og Kaiwan.

KRETSMESTER LAG SENIOR: Mari Bye og Hasleruds Leah (f.v.), Merethe C. Myhre og Koedie fan`E Hege Bregster, Synne Bjercke og Kaiwan. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De lokale rytterne fra Sigdal og Rosthaug hestesportslag gjorde en formidabel innsats under årets kretsmesterskap (KM) i dressurridning.

DEL

Sprang- og dressurridning blir stadig mer populært, og i helgen ble det konkurrert i sistnevnte stilart i ridehallen på Buskerud gård i regi Sigdal og Rosthaug hestesportslag.

En rekke premier, gitt av gavmilde sponsorer, ble delt ut. Viktigst av dem alle er KM-medaljer sammen med seiersdekken til vinnerne og ærespremien, heter det i en pressemelding.

God trening – flott uttelling

Med sine 204 medlemmer er ikke hestesportslaget noen «småjente», ei heller i KM med flere ekvipasjer til start. De siste tre årene har klubbens tilhold vært på Rosthaug videregående avd. Buskerud, eller Buskerud gård, med svært moderne og gode treningsfasiliteter.

Dette viste seg i helgen å bære frukter, da flere av de lokale hentet hjem seier. I lagkonkurransen ble det både gull og sølv for ponniryttere, samt medaljer av samme valør i den individuelle konkurransen for de yngste rytterne.

(Saken fortsetter under bildet)

KRETSMESTER SENIOR: Merethe Charlothe Myhre og Koedie fan`E Hege Bregster.

KRETSMESTER SENIOR: Merethe Charlothe Myhre og Koedie fan`E Hege Bregster. Foto:

Som om ikke det var nok ble det også gull for seniorene både individuelt og som lag.

Flere stevner

Årets KM er det største stevnet hestesportslaget noen gang har arrangert, og krevde omlag 30 frivillige fra tidlig morgen til sein kveld.

Det skremmer likevel ikke klubben fra å arrangere fler estevner. I pressemeldingen nevnes det blant annet at klubbmesterskap i både sprang- og dressurridning, samt en egen rideskole for de aller yngste vil bli arrangert i løpet av høsten.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags