Finn en feil

Skiltet som er satt opp for å vise vei til «Greencellene» i Sigdal har fått en komisk skrivefeil, en n for mye i krigsminne.

Skiltet som er satt opp for å vise vei til «Greencellene» i Sigdal har fått en komisk skrivefeil, en n for mye i krigsminne. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Se nøye på dette bildet. Klarer du å finne feilen?

DEL

Brune veivisningsskilt viser mål som har særlig interesse for turisttrafikk, melder Statens vegvesen på sine nettsider. I Sigdal løper debatten nesten løpsk etter at det brune skiltet kom opp ved Kolsrudbrua og viser vei til de såkalte "Greencellene", som er en del av krigshistorien.

En n for mye

Om du ikke har funnet feilen, er krigsminne skrevet med en n for mye.

- Jeg synes det er merkelig at ingen har reagert når skiltet ble laget eller i det minste hengt opp, men det er jo lett å se seg blind på detaljene, sier Andrea Mørch Müller.

Hun bor på Greenskogen og så skrivefeilen med en gang skiltet kom opp. Hun tok bilde og la det ut på Facebook. Tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg.

En som kommenterer spør sågar om det er bildemanipulasjon.

- Jeg forutsetter at skiltet blir byttet ut så fort som mulig, sier Mørch Müller.

- Feil kan skje

Skrivefeilen er også godt kjent innad i Sigdal kommune.

- Det er fryktelig kjedelig at det ikke ble oppdaget før det ble satt opp, men feil kan skje. Vår tekniske avdeling har tatt kontakt med veivesenet og gjort de oppmerksomme på feilen. Nå håper vi at de retter dette så fort som mulig, sier rådmann Jens Sveaass i Sigdal kommune.

Artikkeltags