Gå til sidens hovedinnhold

Seriefinale i første serierunde?

Artikkelen er over 2 år gammel

De forventes å kjempe i toppen helt til høsten – allerede i serieåpningen møtes Modum FK og Åssiden.

Hvis ekspertenes tips stemmer, vil Åssiden IF og Modum FK være helt i toppen av 4. divisjon når sesongen avsluttes i slutten oktober måned. De to interne oppgjørene vil dermed i ytterste konsekvens kunne være avgjørende for hvem som vinner avdelingen, og med det kan spille kvalifiseringskamp for opprykk mot vinneren av Telemark-avdelingen.

Åssiden rykket med knapp margin ned fra tredjedivisjon i fjor, og har beholdt nesten hele laget. I tillegg har de fått en solid forsterkning i Mads Gundersen, som har herjet på midtbanen for Mjøndalen i en årrekke.

Modum FK kom på andreplass i fjerdedivisjon i fjor, bak suverene Mjøndalen 2. Moingene har også forsterket troppen. Kryllingen Joakim Rishovd (ex-Hønefoss) og Christoffer Dalen (ex Hønefoss/Tyristubben) er to lokale forsterkninger som ventelig vil heve Modum-laget.

I tillegg er en ny keeper på plass.  Amine Trexi er en spennende nykommer i målet. Han er opprinnelig fra Tunisia og har spilt rundt 20 aldersbestemte landskamper for hjemlandet.

Hos vertene Modum FK er Josef El Failali på skadelisten med en lei strekk.

Åssiden har allerede seriedebutert. De slo Stoppen 6-2 tidligere denne uken. Modum FK fik utsatt sin kamp, og seriedebuterer derfor med  Åssiden-kampen.

Laget blir tatt ut nærmere kampstart. Det er konkurranse om flere av plassene. Blant annet har ungguttene Helje Medalen jr. og Jens Bekken vært gode på trening den siste tiden.

– Dette blir garantert en tett og hard kamp mellom to lag som begge har en spillende spillestil. Det kan vippe begge veier, men vi er sultne og godt forberedte, sier Modum FK-trener Stein Ellingsen.

Kommentarer til denne saken