Send oss ditt bilde fra «annerledespåsken» – vinn DAB-radio

PÅSKESTEMNING: Med påskeegg, appelsiner og litt pynt kan det bli god påskestemning, selv om det ikke er helt som normalt.

PÅSKESTEMNING: Med påskeegg, appelsiner og litt pynt kan det bli god påskestemning, selv om det ikke er helt som normalt. Foto:

Påsken vil for mange bli annerledes enn den pleier. Det ønsker vi i Bygdeposten å dokumentere ved å få dine bilder.

DEL

Norge er i «lockdown» til og med andre påskedag. Det betyr blant annet at folk ikke får reise på hytta, om den ligger i en annen kommune enn de selv bor, og det er sterke begrensninger for annen aktivitet.

Dermed blir enda flere enn vanlig hjemme og det hele kan defineres som en «annerledespåske». Kanskje har du allerede lagt planer om å beise huset, rake plenen eller starte på et oppussingsprosjekt i løpet av de mange fridagene. Eller kanskje har du bare planer om å sitte på verandaen eller i skogen og nyte fridagene med frisk luft.

Uansett vil gjerne vi i Bygdeposten se hvordan du og din familie bruker tiden i denne annerledespåsken. Vi ønsker derfor å få tilsendt bilder av det som skjer i Midtfylket.

Bilder kan enkelt tagges med #bygdeposten på Instagram, eller du kan sende til oss som en melding på Facebook og selvsagt via e-post til redaksjonen@bygdeposten.no

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken