Gå til sidens hovedinnhold

Rekordår for Nordbohus Modum

Den lokale husbyggeren er blant de beste i kjeden – på solgte, igangsatte og overleverte hus.

Hvert år måles bedriftene i Nordbohus-kjeden mot hverandre på solgte, igangsatte og overleverte hus. I anderledesåret 2020, er avdelingen på Tangen i Vikersund en av de sterkeste bedriftene i kjeden.

– Vi så tidlig at pandemien som kom overraskende på oss alle, kunne by på utfordringer. Derfor la vi en strategi for fjoråret og fulgte denne. Da vi så at mange i vår bransje har slitt med konkurser og redusert salg og igangsetting av hus, gleder det oss ekstra å se at vår strategi og innsats fra vårt flotte salgsteam med Svein Skålin og Hans Aasmundrud har levert resultater langt over forventningene, skriver salgs og markedskoordinator Victoria Skille Tangen i en pressemelding.

Les også

Camilla (26) og Marcus (28) flytter inn i egentegnet hus

På «pallen»

I fjor nådde Nordbohus Modum de høyeste salgstallene noen gang.

– Vi toppet kjeden med flest solgte eneboliger. I tillegg er vi på andreplass i kjedestatestikken med salg totalt. Det vil si eneboliger, leiligheter, samt prosjekt boliger. Også igangsatte boliger gir andreplass, sier Skille Tangen

Etter fjoråret, som ga mye usikkerhet og endrede livssituasjoner, er bedriften meget fornøyd med resultatet.

– Tusen takk til dere som har vært med og bidratt, både våre ansatte og kunder, samt våre samarbeidspartnere. Uten dere hadde dette ikke vært mulig.

Les også

Dropper ribbe, akevitt, surkål og øl og gir penger til et godt formål

15 + 50 år

I år er Nordbohus Modum 15 år og sist søndag ble daglig leder Jan Henning Kleiv 50 år. Dette skulle vært feiret med stor fest.

– Dessverre tillater ikke koronasituasjonen noen stor feiring, men vi tar med oss det flotte resultatet som en god nyhet og går ett nytt og spennende år i møte, sier Skille Tangen.

Les også

Lasse (28) og Marita (25) på plass i nytt hus: – Endelig føler vi oss hjemme

Kommentarer til denne saken