Denne gangen ble det utenfor Rådhuset i Vikersund. Ordfører Sunni G. Aamodt holdt en kort tale før hun plantet treet, en rød eik, mens en håndfull av partiets medlemmer bivånte plantingen i regnværet. Det opplyser Modum Senterparti i en pressemelding.

I talen sin sa hun at for Senterpartiet er denne dagen en viktig markering.

– Ekstra moro er det at vi i år kan plante et tre utenfor Rådhuset. Senterpartiet i Modum står sterkere enn noen gang, og er med og jobber for å gi best mulig tilbud til kommunens innbyggere. I Modum har Senterpartiet i en årrekke plantet skog og gode trær på viktig steder. Med denne røde eika kan vi høste rødt løv og bidra til en flottere park i kommunesenteret og ved Rådhuset. Eik symboliserer livskraft, soliditet og evnen til å bli gammel, understreket ordføreren.

I valgkampen i fjor satte Modum Senterparti seg som mål å plante 14000 skogplanter, et tre for hver av innbyggerne i Modum, i løpet av denne kommunestyreperioden. Nå er de over halvveis. I fjor satte de ut skogplanter både på Øståsen og på Kaggestad, og i mai i år plantet de skog på Kaggestad.