Til topps i Paris

Vant: Seniorlaget ECT Eagles Wild vant i Paris i helgen.

Vant: Seniorlaget ECT Eagles Wild vant i Paris i helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Både senior- og juniorlaget til ECT Eagles imponerte i en cheerleadingkonkurranse i Paris i helgen. De ble nummer en og to i det internasjonale selskapet.

DEL

FRANKRIKE: Med to unge og nye lag stilte cheerleadinglaget uten de helt store forventningene på sin aller første internasjonale konkurranse. Men jentene på begge lag tro til med innsats og tæl over alles forventning. Seniorlaget ECT Eagles Wild kjørte en god og stødig konkurranse, og ble belønnet med 1. plass.  Juniorlaget ECT Eagles Fly gjennomførte også en solid kjøring, og endte til slutt på en 2. plass, bare slått av et dansk lag.

– Jeg er kjempeimponert over disse to lagene. De er en ny gjeng som har tatt store steg på kort tid, og i denne konkurransen har de vist en fantastisk innsats og idrettsglede. Det gir resultater, sier trener Hanne Cecilie Skogen i ECT Eagles.

– Jeg gleder meg til å se hvordan jentene utvikler seg videre, sier hun.

45 utøvere

Cheerleadingklubben fra Eiker deltar i European Open i Disneyland Paris med 45 utøvere. Lag fra 18 land deltok i konkurranse, inkludert lag fra Kina, Russland, Mexico og Tyskland.

– I Norge er det et utrolig høyt nivå på cheerleading. Det er gøy å komme hit til European Open og se med egne øyne at norske lag hevder seg godt sammenlignet med andre europeiske lag, sier Skogen, som selv har vært på landslaget i cheerleading i mange år, og har medaljer fra både EM og VM.

Norwegian Open neste

Jentene skal i aksjon igjen allerede førstkommende helg.

Da deltar begge lag, samt Pee Wee-lagene og danselagene fra ECT Eagles i Norwegian Open på Exporama på Lillestrøm. Ett av årets store høydepunkt er Winter Open på hjemmebane i Drammenshallen 28. og 29. januar. Denne konkurransen er det ECT Eagles som selv arrangerer for tredje gang.

Artikkeltags