Byggern i Veggli har bygd seg tre ganger så stor

Gått fort: Byggern har nytt byggevarehus og det har gått fort. Daglig leder Geir Kongsjorden er fornøyd med bygget som er tre ganger større enn det gamle.

Gått fort: Byggern har nytt byggevarehus og det har gått fort. Daglig leder Geir Kongsjorden er fornøyd med bygget som er tre ganger større enn det gamle. Foto:

Byggerns nye byggvarehus i Veggli er på 1.500 kvadratmeter. Men det blir ingen klipping av rød snor når de har offisiell åpning i neste uke.

DEL

(Laagendalsposten) I august i fjor startet byggingen av det nye varehuset til Byggern i Veggli. Siden har det gått slag i slag, og nå er det straks klart for offisiell åpning.

Tre ganger så stort

Det nye bygget er på 1.500 kvadratmeter, det vil si nesten tre ganger så stort som det gamle bygget. Daglig leder Geir Kongsjorden er ikke i tvil om at de nå vil trekke til seg flere kunder.

– Ja, ingen tvil om det. Vi flyttet inn i de nye lokalene i slutten av februar, og vi har drevet butikk samtidig som vi har drevet med innredning. Det har vært litt kaotisk, men vi får stadig nye kunder, sier han fornøyd.

Det nye varehuset ligger bare knapt 100 meter unna det gamle. Men den viktigste forskjellen nå er at de ligger godt synlig fra Fv. 40, mener Kongsjorden.

– Nå har vi et bygg som roper «kom hit» til kundene som kjører forbi. Det er mye hyttefolk som kommer innom, sier Kongsjorden.

(Saken fortsetter under bildet)

Gått fort: Byggingen av det nye varehuset har gått fort. Slik så det ut i høst.

Gått fort: Byggingen av det nye varehuset har gått fort. Slik så det ut i høst. Foto:

Satser på økt omsetning

– Kommer dere til å utvide staben?

– Nei, foreløpig kjører vi med den samme staben. Men jeg tror vi har et mye mer effektivt bygg og at vi skal klare å øke omsetningen, sier han.

Den offisielle åpningen blir markert torsdag 4. april.

Da kommer blant annet konsernsjefen. Det blir nok ingen klipping av rød snor, men heller en «høytidelig saging» av en planke eller noe i den dur. Pluss noe godt på grillen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags