Jobber ut fra flere teorier

Foto:

En mann ble i går funnet drept i Hokksund. Politiet jobber ut fra flere teorier på hvorfor han ble drept.

DEL

(Drammens Tidende) ØVRE EIKER: Mandag kveld ble en mann funnet hardt skadd i Hokksund. Mannen døde kort tid senere av skadene, og politiet kunne fortelle at de mistenkte at de etterforsket et drap.

– Skadene tilsier at han ikke har vært utsatt for en ulykke, og det er grunnen til at vi etterforsker dette som et mulig drap, sier seksjonsleder for påtale i Buskerud, Per Morten Sending, til Drammens Tidende

I løpet av natten har politiet jobbet på spreng ut fra forskjellige hypoteser, sikret spor og har gjennomført sine taktiske etterforskningsskritt.

Så langt har ikke politiet gjennomført noen pågripelse, og har heller ikke noe signalement på gjerningspersonen(e) å gå etter.

– Nå er han sendt til obduksjon, og vi avventer hva som kommer ut av det i løpet av dagen. Jeg er usikker på om vi får noe derfra i dag, men jeg regner med det, sier Sending.

Har avhørt vitner

Seksjonslederen forteller at de nå innhenter informasjon rundt bevegelsene til mannen, både fra video og vitneobservasjoner.

– Hva har vitnene forklart?

– Vi har avhørt noen vitner, men vi ønsker ikke å gå mer inn på hva de har forklart.

Ikke mistanke om ran

Sending ønsker ikke å si noe om skadene mannen hadde da han ble funnet. Ifølge vitner VG har snakket med, skal de ha hørt skudd. Det ønsker ikke Sending å si noe om, og forteller at politiet bevæpner seg uansett i en så alvorlig sak som de sto overfor i går.

– Hadde mannen eiendelene sine på seg, eller er det mistanke om ran?

– Det ser ikke slik ut. Vi har ikke noen mistanke om at det var ran eller noe slikt.

Politiet jobber videre med flere hypoteser, men Sending ønsker ikke å si noe om sine teorier.

– Det er mistenkelig dødsfall og vi etterforsker ut fra det, sier Sending.

Politiet anmoder publikum om hjelp og ber om at personer som kan ha opplysninger om å ringe politiet på telefon 969 45 601 eller 02800. Politiet er bl.a interessert i biler påmontert dashbordkamera og som har kjørt i området ved Loe Bruk mellom kl 18.30 og 20.30 om å sikre eventuelle opptak og overlevere disse til politiet.

Artikkeltags