Fitnessjenter klare for Charterfeber

Ann Cathrine Westby og Christine Kamphaug har snaut 50.000 følgere på Instagram og er begge engasjerte bloggere.

Ann Cathrine Westby og Christine Kamphaug har snaut 50.000 følgere på Instagram og er begge engasjerte bloggere.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir mange veltrente kropper på årets utgave av «Charterfeber» på TV3. For i tillegg til fitnesscoach Anne-Cathrine Westby fra Mjøndalen, dukker det også opp to fitnessjenter fra Drammen.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Ann Cathrine Westby og Christine Kamphaug har snaut 50.000 følgere på Instagram og er begge engasjerte bloggere. De blir med på charterturen til Gran Canaria! Jentene er begge ivrige fitnessutøvere.

Foruten de sporty jentene fra Drammen, er også deler av «Storfamilien» fra forrige sesong med – Nina Pedersen Ellev, Tove Rustad, Nina Murphy, Gry Bjarnesdatter Lofsberg og Jeanette Tømmerås – alle fra Hokksund, skal på en real jentetur uten ektemenn og barn.

Og ifølge presseskrivet fra TV3 blir en del Irish Coffee på jenteturen.

Comeback

I høst gjør tv-serien «Charterfeber» comeback etter fem års pause på Tv3. Serien ble sendt fra 2006 til 2013, der profiler som Svein Østvik og Hilde Skovdahl hadde sitt gjennombrudd.

Fra før er det kjent at den tidligere «Paradise Hotel«-vinneren, Aurora Gude fra Lier, også blir å se i denne sesongens «Charterfeber».

LES OGSÅ: Mjøndøling klar for Charterfeber

– Vi hadde jo mange fordommer om «Granca» som ikke stemte. Jeg trodde det bare skulle være masse narkomane og «trashy» folk. Men da vi var der, var det jo bare pensjonister overalt. Men, det stemte at det ikke er så fint der. Det var rett og slett stygt! Og kjedelig er det også. Jeg hadde nok ikke dratt tilbake, sa liungen i forbindelse med en tidligere sak.

Charterfeber har premiere mandag 17. september.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags