Foreldrepar siktet etter at deres barn er alvorlig skadd

KOMMENTERER IKKE: Politiinspektør Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt ønsker ikke å kommentere siktelsen før pressekonferansen på politihuset klokka 12.

KOMMENTERER IKKE: Politiinspektør Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt ønsker ikke å kommentere siktelsen før pressekonferansen på politihuset klokka 12. Foto:

Av

Politiet har siktet et foreldrepar etter at deres felles barn er alvorlig skadd, opplyser Sørøst politidistrikt.

DEL

RingerikePolitiet har invitert til pressekonferansen om saken ved politihuset på Hønefoss klokka 12 torsdag.

Det er ikke kjent hva foreldreparet er siktet for eller hvor de er hjemmehørende.

– Det vil ikke bli gitt noen ytterligere kommentar før ved pressekonferansen, opplyser politiet.

Politiinspektør Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt sier til Ringerikes Blad at han ikke kan kommentere saken før pressekonferansen. NRK melder at politiet ikke ønsker å si noe om et eller flere barn er berørt.

Kun praktiske spørsmål vil bli besvart i forkant av dagens pressekonferanse.

På pressekonferansen vil politiinspektør Per Thomas Omholt og politioverbetjent Cecilie Johansen Sandbakken være til stede.

NRK får opplyst fra Ringerike tingrett at det ikke er berammet fengslingsmøter i dag, og at det heller ikke har vært fengslingsmøter de siste dagene.

OPPDATERING: Politiinspektør Per Thomas Omholt opplyser på pressekonferansen at foreldene mener de ikke har hatt noe med skadene å gjøre. Baret som var 11 uker gammelt da det ble innlagt på sykehus 15. juni, kom inn med livstruende skader. Man trodde barnet skulle dø. Barnet har nå alvorlige hodeskader som det vil leve med resten av livet. Foreldrene bor i Hønefoss.  Politiet iverksatte full etterforskning.

Barnet er nå noe bedre, men kommer til å ha svært alvorlige hjerneskader ut livet.

Politiet ønsker tips i saken!

LES OGSÅ: Sokna-mann utførte vold mot politiet

Artikkeltags