– Vi synes det er kjempegøy, sier Heidi Frydenhaug, Ingvild Ravnås og Merete Bjerke i NMK Modum og Sigdal, om Sommercup 2002.
Her snakkes det om Go-kart. På et høyt nivå, til tross for kjørernes unge aldre. En sport som krever høy konsentrasjon, god kondis og ikke minst fartsglede.
– Vi trener to ganger i uken, forteller jentene som ikke er redd for konkurrere med gutta. Med sine egne go-kart, med den rette reklamen påtrykt.
– Vi er fire jenter i NMK Modum og Sigdal, tror Heidi.

Stor interesse
NMK Modum og Sigdal har blitt en blomstrende forening, med mange unge kjørere i toppen. Toppnavn nevnes i fleng.
– I microklassen har vi Karin Fossum og Ådne Halstenrud. I mini kjører Heidi Frydenhaug, Raymond Holte og Glenn Fossen i toppen. Og i den litt eldre klassen, Yamaha, er både Petter Rolfsen, Stian Fossum, Bjørn Vegard Gulliksen samt Tommy Halsteinrud navn å merke seg, sier Jon Steinar Frydenhaug fra Krøderen.

Slitne
Hele uken har 45 kartere, fra sju år og oppover, i Modum og Sigdals ånd, frest bortover banene på Gol, i Gjøvik og torsdag i Sigdal, før siste heat går av stabelen i Skien.
Sommercupen arrangeres hvert år. På Sigdal motorcrossbane torsdag var det totalt 119 nasjonale kjørere som deltok i de ulike klassene.
På tross av uvær og en våt bane, ble det et vellykket arrangement for NMK Modum og Sigdal.