Krever ny vurdering

FEILVURDERING: Morten Wold, her i Vikersundgata, mener det er en feilvurdering av kommunen å si nei til å stenge Strandpromenaden. Han ber nå om at teknisk sjef ser på saken på nytt.

FEILVURDERING: Morten Wold, her i Vikersundgata, mener det er en feilvurdering av kommunen å si nei til å stenge Strandpromenaden. Han ber nå om at teknisk sjef ser på saken på nytt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Morten Wold mener det er god nok tid til å endre vedtaket om nei til stenging av Strandpromenaden i Vikersund.

DEL

Mandag denne uken ble det kjent at Modum kommunes tekniske etat har satt en effektiv stopper for handelsstandens planlagte fjordfest under årets Vikersunddager. Dette fordi etaten mente at det ikke var hensiktsmessig å stenge Strandpromenaden fra sent torsdag til midt på dagen søndag.

– Vi må ta hensyn til allmennheten. Dette er en trafikkert vei, som vi ikke synes det er hensiktsmessig å stenge over en lengre periode, sa Arild Christiansen i Modum kommune til Bygdeposten.

I stedet for strandpromenaden har kommunen tilbudt p-plassene, ett hakk vekk fra fjorden.

LES OGSÅ: Strandfest likevel

Reagerer

Morten Wold (FrP) var tidlig ute og reagerte på avgjørelsen. Nå har han bedt teknisk sjef om å gjøre en ny vurdering.

– Jeg forundres stadig over kommunens slagord: I Modum strekker vi oss lenger.  Jeg anmoder dere om å se på denne saken en gang til, det er mer enn nok av tid til det, skriver Wold i en e-post til Harald Silseth.

LES OGSÅ: Fra strandfest til asfaltparty

Har en dårlig sak

I tillegg til argumentene om mye trafikk og generell trafikksikkerhet, har kommunen også pekt på nødvendigheten for at utrykningskjøretøy må komme fram, samt at handelsstanden skal ha søkt om stenging via en sms.

Det siste stemmer ikke. Bygdeposten mottok sent mandag kveld kopi av e-posten som har blitt sendt fra handelsstanden til kommunen, en e-post som også er registrert i kommunens postlister.

– Her har kommunen en dårlig sak, sier Morten Wold til Bygdeposten.

– Det er sendt en helt normal søknad på e-post, fra en mobiltelefon. Den er formell nok, og kan ikke sammenlignes med en sms, skriver han til teknisk sjef.

Wold mener også at utrykningskjøretøy har nok av muligheter til å komme seg fram ved å bruke Øvregata.

Teknisk sjef Harald Silseth har sittet i møtevirksomhet, og derfor ikke besvart Bygdepostens henvendelser.

Artikkeltags