Engasjementet for å få VG-lista til Vikersund er stort. I tillegg til Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger skal nemlig konsertturneen i år til ett ekstra sted. Eller mer riktig, til et Extra-sted.

Alle steder i Norge med en Coop Extra-butikk er nemlig med i konkurransen om sin egen konsert. For å få den må flest mulig bruke hashtagen #extravglistatilvikersund i sosiale medier.

– I morgen ettermiddag har vi lyst til å samle flest mulig folk i trappene i hoppsenteret for å skape engasjement og en flott reklamevideo for bygda. Målet er at vi skal fylle trappene, sende en drone med filmkamera fra toppen av anlegget og ned til bunnen som viser hvor spektakulært stedet er og hvor gira hele bygda er, forklarer Mona Lindseth, som er pressesjef i Vikersund.

LES OGSÅ: – Så klart vi vil ha VG-lista hit

Blir rått

Russen, som i går hadde premiere på sin revy, stiller gjerne opp i hoppsenteret.

– Det er hyggelig og moro å kunne bidra. Å få VG-lista til Vikersund vil være stort, så vi oppfordrer flest mulig russ til å stille her søndag, sier russepresident Marthe Green.

Men russen alene er ikke nok til å fylle trappene i verdens største skiflygingsbakke.

– Derfor går utfordringen ut til alle i Modum og omegn. Kom dere til bakken, tag bilder og innlegg i sosiale medier og sørg for at VG-lista kommer hit, sier Green.

LES OGSÅ: Tag deg selv med russen

Skaper engasjement

Pressesjef Lindseth er sikker på at opplegget blir en suksess.

– Det vil ganske enkelt bli helt rått. Dette er en flott måte for oss å vise fram at vi har en fantastisk engasjert bygd som mobiliserer når det gjelder.

– Samtidig får vi vist fram hvilken flott konsertarena dette har potensial til å være, sier hun.