I helgen kan alle som er til stede på russerevyen bidra til å få VG-lista til Vikersund.

I enden av «ventegangen» i Modum Kulturhus har russen laget en såkalt selfie-vegg. Dette er en vegg de fleste vil kjenne igjen fra stjerner, glitter, glamour og rød løper. Det hele er en vegg med russerevyens logo, hvor publikum kan ta bilde av seg selv.

– De får med denne papp-plata hvor riktig hashtag står skrevet på. Så kan de selv publisere bildet i sosiale medier, forklarer russepresident Marthe Green.

LES OGSÅ: – Så klart vi vil ha VG-lista hit

– Ekte russemusikk

Hun har med seg Camilla Gulbrandsen, Kristina Kolbjørnsrud, Bendik Holberg og Ida Kristoffersen til å ta det første bildet foran veggen.

– Vi håper mange kommer til å bruke denne, for vi vil jo ha VG-lista til Vikersund. Det er jo utvilsomt ekte russemusikk som spilles der, sier Ida Kristoffersen.

Ingen av dem er så store fans at de ville reist til Oslo for å oppleve VG-lista, men hvis arrangementet kommer til Vikersund tror de på stinn brakke.

– Da skal i hvert fall alle vi i vei, sier de, og minner om hashtagen #extravglistatilvikersund.

– Tenk på hvor mange fra både Sigdal, Krødsherad, Modum og ned mot Mjøndalen som egentlig reiser til Oslo. Får vi det hele hit slipper de det. Det kan sikkert også være greit for noen foreldre, som slipper å sende barna alene til Oslo, mener president Green.

Sammen med russen

Skulle du ønske å ha bilde sammen med russen ved veggen, skal også det være mulig.

– Før og etter selve revyen er det bare å huke tak i oss, sier de seks.

Russerevyen hadde for øvrig premiere i går, og to nye forestillinger i dag.