Det sier russepresident Marthe Green, medruss Kristina Kolbjørnsrud, Tone K. Kristiansen i Vikersund Hoppsenter og Espen Tangerud i Modum Sparebank.

LES OGSÅ: VG-lista til Vikersund?

Tagging avgjørende

Fristen for å finne på mest mulig kreative ablegøyer er 25. april. Innen den tid må det legges ut bilder, kommentarer eller innlegg på Facebook, Twitter eller Instagram for å promotere Vikersund. Nøkkelen er å tagge alle innlegg med: #extravglistatilvikersund

Etter at tidsfristen er ute vil antall innlegg bli talt opp. Den som har flest får VG-kalaset til gards.

Det er 118 steder i Norge som kjemper om en siste ekstrakonsert. Felles for alle stedene er at det finnes en Coop Extra butikk.

Idejakt

Kvartetten som har tatt initiativet til å sette Vikersund på kartet nok en gang møttes i hoppsenteret onsdag.

– Vi har russerevy til helga og skal få smettet inn maksimalt der, lover president Green.

For det handler om å engasjer så mange som mulig og nærmest utløse et taggetyranni.

– Vi er i ferd med å engasjere noen karer til å lage en videosnutt eller to, forteller Tone K. Kristiansen.

Hun og hennes stab er ikke det minste vettskremte å dra hopparenaen full av musikkelskende ungdom. Det er vant til mye der i gården, og hun forteller at scenen kan plasseres ved verdensrekorden på 251,5 meter.

Stor konsertturne

VG-lista starter også i år på Rådhusplassen i Oslo fredag 24. juni. Deretter står Stavanger (6. juli), Bergen (13. juli) og Trondheim (20. juli) for tur.

Extrakonserten vil avslutte turnen 27. juli. Kanskje kommer den til hopphovedstaden. I så fall må du være et råskinn på å legge ut noe med taggen #extravglistatilvikersund på de tre nevnte sosiale mediene.

Med andre ord sett i gang, del denne artikkelen og slipp fantasien løs!