Sommertoget stopper i Vestfossen

Her blir det liv: NRK har lagt inn en stopp på Vestfossen stasjon når de til sommeren skal kjøre landet rundt med tog for å lage sommerunderholdning.

Her blir det liv: NRK har lagt inn en stopp på Vestfossen stasjon når de til sommeren skal kjøre landet rundt med tog for å lage sommerunderholdning. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

NRK parkerer sommerbåten og tar toget. Et av stoppestedene blir Vestfossen.

DEL

I sommer skal et spesialbygd togsett frakte både Sommeråpent og Reiseradioen landet rundt i åtte uker. Blant de 40 stasjonene i 17 fylker toget skal stoppe på, er Vestfossen.  Det skjer 16. august da hele ruten er Vennesla til Sarpsborg.

– I år står innlandet for tur. Etter somrane i båt har me fått ein strøm av invitasjonar frå stader i innlandet som òg vil vere med på sommarfesten. Det får me til i år, sier prosjektleder for kanalens sommersatsing, Thomas Hellum, til NRK.

Nå er NRK ute etter tips om lokale artister, både band og lokale talenter. De vil også høre om lokal mat og drikke eller skjer det noe spennende i Vestfossen akkurat når toget skal stoppe? Statskanalen ønsker også tips om landskapet og bygdene, og om dette er hjemstedet til eller kanskje ferieparadiset til en profilert nordmann.

Sommertoget starter i nord med Rognan i Nordland som første stopp 27. juni. Åtte uker seinere er siste stopp i Sarpsborg i Østfold.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken