Postgirobygget skal bidra til folkefest

INNBYR TIL FOLKEFEST: Postgirobygget holder konsert i Vikersund Hoppsenter fredag i forbindelse med Raw Air-helga.

INNBYR TIL FOLKEFEST: Postgirobygget holder konsert i Vikersund Hoppsenter fredag i forbindelse med Raw Air-helga. Foto:

Fredag 15. mars blir «en solskinnsdag» i Vikersundbakken, da kickstartes Raw Air-helga med Postgirobygget-konsert.

DEL

– Det blir ikke bare en strålende hopphelg i Vikersund under årets Raw Air finale, det blir også en super musikalsk helg, sier president i organisasjonskomiteen Wenche Backe.

– Rekk opp hånda den som ikke har sunget eller nynnet med på «Idyll», «Bohemen Leve» eller «En Solskinnsdag», utfordrer hun.

Postgirobygget er bandet som har blitt et nasjonalsymbol for sommeren i Norge. Men nå gjør de et vinter-unntak og trommer sammen gjengen utenfor turnésesongen for å komme til Vikersund.

Nattbuss til Hønefoss og Drammen

Vikersundbakken er «hjemmebane» for hele Buskerud - og da må flere enn moinger få være med på festen! Derfor har vi satt opp buss til både Drammen og Hønefoss etter festen fredag kveld, sier en fornøyd Backe.

Hun håper mange er klare for henda i været og stor stemning.

– Billettene til både konserten og bussen kan kjøpes på vikersund.no, så her er det bare å sikre seg billett til en sommerfest i mars, stråler presidenten.

GOD STEMNING: Postgirobygget gjør et vinterunntak og trommer sammen gjengen utenfor turnésesongen for å komme til Vikersund.

GOD STEMNING: Postgirobygget gjør et vinterunntak og trommer sammen gjengen utenfor turnésesongen for å komme til Vikersund. Foto:

Stjernekamp-Ulrikke rocker på lørdag

Super feststemning lover arrangørene også på lørdagen, da spiller Stråmenn opp til fest. De er fast backingband i «Hver gang vi møtes» på TV2.

– Dette er dyktige musikere som sørger for real partymusikk til en skikkelig after-skiflyvningsfest, lover Thormod R. Hansen i organisasjonskomiteen.

Med seg på scenen har Stråmenn en av høstens TV-yndlinger Ulrikke. Hun tok Norge med storm da hun kom på annenplass i NRKs «Stjernekamp» etter en heidundrende finale.

– Nå er hun klar for å rocke Vikersund, lover Hansen.

Klart for folkefest

– Vi ser fram til ei helg med verdens beste hoppere i verdens største bakke, og en flott folkefest. Vikersund vil skape gode opplevelser - det er bare å hive seg med, lyder oppfordringen fra Wenche Backe.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags