Bottolfs bytter kjede

BYTTES UT: Tom Bottolfs (t.h.) og Eirik Stigsrud er klare til å dytte ut G-sport-logoene til fordel for Intersport.

BYTTES UT: Tom Bottolfs (t.h.) og Eirik Stigsrud er klare til å dytte ut G-sport-logoene til fordel for Intersport. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Før nyttår forsvinner G-sport-skiltet over døra i Vikersundgata. Opp kommer i stedet Intersport

DEL

Allerede i slutten av september offentliggjorde Gresvig, som eier og driver G-sport, G-MAX og Intersport i Norge, at nærmere 40 butikker skal omprofileres til Intersport. Nå er det klart at én av dem er i Vikersund.

– Det stemmer, vi har valgt å «kaste» oss på. Det tror jeg blir bra både for oss, og kundene, sier daglig leder Tom Bottolfs til Bygdeposten.

Eksakt når omprofileringen i Vikersund skjer vil ikke Bottolfs utdype, men som den observante leser ser på bildet har han allerede fått på seg arbeidsantrekk med ny logo.

Større tilpasning

Bottolfs påstand om at navneendringen er til det bedre har han trolig rett i, for i en pressemelding fra Gresvig poengteres det at Intersport i større grad skal tilpasses lokale forhold.

– Konkurransesituasjonen i den norske sportsbransjen er tøff, men kampen står ikke bare om å være billigst, men også om kvalitet, vareutvalg, kompetanse og gode handleopplevelser, sier Pål H. Rasmussen, adm. direktør i Gresvig.

I Vikersund har det vært G-sport i flere tiår, og Bottolfs innrømmer at det blir noe spesielt å se en annen logo over butikkdøra.

– Men det skal også bli veldig spennende, sier han.

(Saken fortsetter under faktaboksen)

Små og store

Enkelt sagt er det de minste G-sportsbutikkene som blir Intersport, mens G-sportsbutikkene blir større fullsortimentsbutikker. I tillegg har de nye Intersport-butikkene det til felles at de er franchise-eide butikker.

– Rendyrkede konsepter gjør det mulig for oss å betjene ulike kundesegmenter på en god måte, samtidig som vi skal være konkurransedyktige på pris som i dag, avslutter Pål H. Rasmussen.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags