Fikk 77.000 – kjøpte ny henger

BLANK OG FIN: Andreas Devlin (t.v.) i banken overleverte hengeren til Richard Eliassen, Stine Havdal og Rune Tveit Sakshaug i Røde Kors.

BLANK OG FIN: Andreas Devlin (t.v.) i banken overleverte hengeren til Richard Eliassen, Stine Havdal og Rune Tveit Sakshaug i Røde Kors. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sparebanken Øst delte mer enn gjerne ut 77.000 kroner til Øvre Eiker Røde Kors da de trengte ny tilhenger.

DEL

– Banken er takknemlig for all frivillighet i bygda og er bare glad for å kunne hjelpe, sier Andreas Devlin i Sparebanken Øst

Det var administrativ leder Stine Havdal som sendte inn søknaden og ifølge Devlin var det ikke en vanskelig beslutning å ta.

LES OGSÅ: Røde Kors jubilerer på Høgevarde

Han sier at søknaden var veldig bra og at det sto spesifikt at de ønsket en henger til ATV og snøscooter. Grunnen til at de ønsket seg akkurat det er at Røde Kors er avhengige av å få med seg kjøretøy og utstyret man trenger i for eksempel en redningsaksjon.

– Det koster å drive Røde Kors og uten tilskudd og gaver hadde vi aldri hatt råd til å kjøpe utstyret, sier Rune Tveit Sakshaug.

Han er veldig takknemlig for hengeren og også ATV-en de fikk hjelp til å kjøpe i fjor av Sparebanken Øst.

– I tillegg til at det gjør alt enklere for medlemmene er det også med på å hjelpe med rekrutteringen at vi får flott nytt utstyr, legger Sakshaug til.

LES OGSÅ: Auksjonerer bort kunstverk

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken