Ber bispen be for «lørda’n»

BOLLER OG BØNN: Redaktør Knut Bråthen spanderte boller og ba Geir Holberg, Einar Haualand, Per Arne Dahl og Fred Henry Berg om å legge inn et godt ord til sjefen for at distribusjonen av Bygdeposten lørdag skulle gå bra.

BOLLER OG BØNN: Redaktør Knut Bråthen spanderte boller og ba Geir Holberg, Einar Haualand, Per Arne Dahl og Fred Henry Berg om å legge inn et godt ord til sjefen for at distribusjonen av Bygdeposten lørdag skulle gå bra. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Redaktør Knut Bråthen henstiller biskopen om litt hjelp fra oven for å få orden på lørdagdistribusjonen.

DEL

Det var da biskop Per Arne Dahl, prost Einar Haualand, sogneprest Geir Holberg og kyrkjefagsjef Fred Henry Berg i Tunsberg var i ferd med å forlate sin visitas i Bygdeposten torsdag ettermiddag at redaktøren ba om litt ekstra hjelp.

– Jeg er kanskje ikke den som «bruker dette «firmaet» mest, men det skader aldri å ha gode krefter på laget, sier Bråthen med et godt smil om munnen.

Om han fikk noe bekreftende nikk fra bispen & Co. skal vi ikke si for sikkert, men det er ingen tvil om at Dahl er opptatt av problemstillingen.

– Jeg er veldig glad i aviser, og spesielt glad i papiraviser. De er viktige i lokalsamfunnet, sier Per Arne Dahl.

I det korte møtet på 30 minutter snakket kirkefolket og redaktøren mye om kirkens rolle i media, og hvordan den blir løst.

Artikkeltags