Bedrifter flytter til Hokksund

I Rute: Det meste går på skinner om dagen for Hypteck i Skotselv. - Vi hadde rekordomsetning i 2015, og vi skal i løpet av ett års tid flytte inn i nye og funksjonelle lokaler her på Prestebråtan, sier daglig leder, Steinar Haugerud.

I Rute: Det meste går på skinner om dagen for Hypteck i Skotselv. - Vi hadde rekordomsetning i 2015, og vi skal i løpet av ett års tid flytte inn i nye og funksjonelle lokaler her på Prestebråtan, sier daglig leder, Steinar Haugerud.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

2015 ble et toppår for Hypteck i Skotselv, og snart flytter de inn i nye lokaler på Prestebråtan i Hokksund. Det gjør også Eiker og Modum Bedriftshelsetjeneste.

DEL

(Eikerbladet) - Vi har akkurat lagt bak oss et fantastisk år, og til tross for mindre aktivitet i oljeindustrien satte vi ny omsetningsrekord i 2015 på 230 millioner kroner, smiler daglig leder i Hypteck, Steinar Haugerud.

Merker oljekrisen

Han sier sterk nedgang i oljepris og offshoreaktivitet vil slå noe negativt ut på selskapets omsetning i år.

- Det er lagt fra noen krise for vi har flere ben å stå på, så per i dag vil svekket oljeaktivitet ikke bety endringer hos oss, sier Haugerud .

Hypteck, tidligere Teck- Skotselv, som produserer trykkmålere, er en del av det amerikanske konsernet MRC Global Norway, som i fjor omsatte for cirka 1,6 milliarder kroner.

Samlokaliserer

Konsernet skal i løpet av et års tid samlokalisere to av sine datterselskaper i nye lokaler på Prestebråtan i Hokksund.

- I tillegg til Hypteck flytter også MRC Teamtrade Elektro sin avdeling fra Elektroveien i Hokksund og inn i det nye bygget, sier Haugerud.

Han forteller at byggeprosjektet, som ligger langs E 134 i Hokksund, er i rute og at det blir innflytting i løpet av 1. kvartal 2017.

- Vi gleder oss nå til å komme inn i nye lokaler som er tilpasset vår virksomhet, i stedet for at vi skal tilpasse oss bygget slik vi har gjort i Skotselv, sier Haugerud.

RVS er byggherre

Det er RVS AS som setter opp og skal eie bygget.

Nybygget som blir på 5.000 kvadratmeter, vil huse om lag 120 av MRCs ansatte når det står ferdig neste år.

Helsetjenester i tredje etasje

Det er ikke bare MRC Teamrtrade som skal inn i nybygget på Prestebråtan. Det skal også Eiker og Modum Bedriftshelsetjeneste.

- RVS har nå gjort avtale med bedriftshelsetjenesten, om at de skal ha cirka 365 kvadratmeter med kontorer og møterom i tredje etasje i nybygget, forteller styreleder, Preben Holter Ellingsen.

Fortsatt ledige lokaler

Han sier de fortsatt har omlag 750 kvadratmeter ledige lokaler i samme etasjen som bedriftshelsetjenesten skal inn.

- Byggeprosjektet er allerede godt i gang og starter fundamenteringen til bygget rett etter påske, og til sommeren vil råbygget settes opp, sier styrelederen.

Holter Ellingsen opplyser at han er godt fornøyd med utleiegraden et år før bygget står ferdig til innflytting .

Artikkeltags