Mjøndøling klar for Charterfeber

DELTAKER: Anne-Cathrine Westby fra Mjøndalen er en av årets «Charterfeber»-deltakere.

DELTAKER: Anne-Cathrine Westby fra Mjøndalen er en av årets «Charterfeber»-deltakere.

Artikkelen er over 1 år gammel

Fitness- og onlinecoach Anne-Cathrine Westby (28) fra Mjøndalen opptrer i årets sesong av «Charterfeber». – Tv-seerne kan forvente mye latter, og en liten porsjon med sterke historier, sier hun.

DEL

(Drammens Tidende) NEDRE EIKER/MIAMI: I høst gjør tv-serien «Charterfeber» comeback etter fem års pause. Serien ble sendt fra 2006 til 2013, der profiler som Svein Østvik og Hilde Skovdahl hadde sitt gjennombrudd.

Nå håper Anne-Cathrine Westby at også hun skal bli et ansikt folk forbinder med latter og moro, når hun denne sesongen blir å se i den TV3-sendte serien.

LES OGSÅ: «Paradise Hotell»-vinner fra Lier klar for «Charterfeber»

Minne for livet

28-åringen fra Mjøndalen har tilhold både i Miami, Florida og Oslo. Jobben hennes som online coach og trener tillater henne å bo begge steder.

Da hun fortalte vennene sine at hun skulle være med på dokusåpen, møtte hun mye motstand. I ettertid, er uka i Spania med «Charterfeber-gjengen» noe hun ikke ville vært foruten.

– Det var en super tur, og et minne for livet. Mange sa at jeg ikke burde stille opp, men de tok grundig feil, flirer Westby som håper hun sitter igjen med samme dom etter at programmet er vist.

Mjøndølingen lover seerne mange lattermilde øyeblikk.

– Jeg er absolutt ikke sjenert og ler veldig mye, det kommer nok tydelig fram, sier hun.

LES OGSÅ: Sprekere Drammen: Byens største treningsevent

Viser følelser 

Det er imidlertid ikke bare latter og fjas Westby har å komme med. Hun deler også noen sterke øyeblikk fra oppveksten, som få har kjennskap til.

– Det hender noen ganger i livet at tunge ting du har båret med deg lenge kommer fram igjen. Det ligger og gnager hele tiden. I løpet av innspillingen viser jeg noen følelser om oppveksten som kanskje ikke mange er klar over. Man blir på en måte flink til å skjule det. Akkurat på Charterfeber følte jeg at jeg var åpen for det meste, og ikke redd for at den norske befolkningen skal få høre min tidligere historie.

Stikkordene er ifølge Westby depresjon og mangel på selvtillit.

LES OGSÅ: «Juleskurken» i rute

Flere lokale

Fra før er det kjent at den tidligere «Paradise Hotel«-vinneren, Aurora Gude fra Lier, også blir å se i denne sesongens «Charterfeber».

– Vi hadde jo mange fordommer om «Granca» som ikke stemte. Jeg trodde det bare skulle være masse narkomane og «trashy» folk. Men da vi var der, var det jo bare pensjonister overalt. Men, det stemte at det ikke er så fint der. Det var rett og slett stygt! Og kjedelig er det også. Jeg hadde nok ikke dratt tilbake, sa liungen i forbindelse med en tidligere sak.

LES OGSÅ: Jørgen (62) fra Drammen skal «bløffe» seg til Farmen-seieren

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags