Endelig har Boye funnet sin kjøper

Artikkelen er over 1 år gammel

LUN Furniture AS tar over Buskerud Spesialinnredning AS fra nyttår.

DEL

I 1979 startet Boye Arntzen (70) Buskerud trevare. Siden den gang har han vært eier av bedriften, som seinere har byttet navn til Buskerud Spesialinnredning. Bedriften har blitt en betydelig aktør i det norske markedet for spesialtegnet innredning.

De siste årene har imidlertid 70-åringen ønsket å pensjonere seg, og følgelig søkt en kjøper som kan videreføre selskapet på en god måte. Med LUN Furniture, hvor Lars Ulrich Nielson er eier, mener han nå at dette har falt på plass.

– Lars Ulrich Nielson har mer enn 30 års erfaring innenfor spesialinnredning, og har i mange år vært en sterk konkurrent om viktige oppdrag. Det er ikke mange som har like gode forutsetninger for å sikre bedriften med cirka 20 arbeidsplasser gjennom årene som kommer, sier Arntzen i en pressemelding.

Gleder seg

Eierskiftet finner formelt sted 1. januar 2019, og danske Nielson gleder seg til å ta over Buskerud-selskapet.

– Hele laget ser fram til fortsatt å levere de beste løsninger til både gamle og nye kunder, samt naturligvis å videreføre samme høye kvalitet, verdier og skikkelighet som bedriften er kjent for. Det gleder vi oss over, sier han i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Boye (69) fikk fart på sakene - igjen

Økt omsetning

Den nye danske eieren tar over et selskap i storform. Blant annet ventes økt omsetning i 2018 mot tidligere år, og samtlige medarbeidere er med videre.

Arntzen blir med selskapet i en overgangsfase, men ser fram til pensjonisttilværelsen.

– Jeg ser fram til å overlate eier- og topplederansvaret til Lars fra nyttår, samtidig som jeg skal bidra til en god overgang til neste epoke av bedriftens historie. Når jeg neste sommer blir heltidspensjonist, vil jeg ha passert 40 år i bedriften, sier han.

Artikkeltags