Gå til sidens hovedinnhold

Albert trapper ned – gir fra seg lederstolen

Artikkelen er over 3 år gammel

1. juni er det slutt – Albert Kr. Hæhre går over i en friere rolle i BetonmastHæhre-konsernet.

– Jeg har nådd en alder hvor det er ønskelig å trappe noe ned. Jeg vil fortsatt arbeide lange dager, men ønsker meg noe større frihet, slik at jeg i større grad kan fokusere på eier- og styrerollen, sier Albert Kr. Hæhre (63) til Anlegg&Transport.

BetonmastHæhre Anlegg er en av Norges største aktører innen vei- og anleggsutbygging. Hæhre har hatt rollen som leder for BetonmastHæhre Anlegg, tidligere Hæhre Entreprenør.

20 års erfaring

Den nye «høvdingen er Gudmund Roen. Han har over 20 års fartstid i Hæhre-konsernet, sist som prosjektsjef for E6 Kolomen-Arnkvern.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten til å kunne ta over stafettpinnen etter Albert. Han har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp BetonmastHæhre til å bli den ledende aktøren i det norske anleggsmarkedet, sier Gudmund Roen i en nyhetsmelding.

– Nå som divisjonsorganiseringen i Anlegg er satt og strategien for de neste årene skal legges, føler jeg at tidspunktet for å gå over i en friere rolle er riktig. Gudmund er en svært dyktig kar, med lang erfaring fra Hæhre-systemet. Jeg er trygg på at Gudmund vil lede vår anleggsvirksomhet på aller beste vis, sier Hæhre til at.no.

Kommentarer til denne saken