Klippet og klart

STOR DAG: Ordfører Ståle Versland åpnet den nye fløyen av Modumheimen mandag kveld.

STOR DAG: Ordfører Ståle Versland åpnet den nye fløyen av Modumheimen mandag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ikke det minste rart at ordfører Ståle Versland smiler når han åpnet nye Modumheimen.

DEL

Med hornmusikk som velkomst og nærmest umiddelbar snorklipping fikk 50-60 personer overvære åpning og overtakelse av nye Modumheimen mandag kveld.

– Vi kan være stolte. Det er ikke lenge siden jeg la ned grunnsteinen. Nå kan jeg klippe snora for å åpne et av Norges mest moderne sykehjem, sa Versland, høstet jubelrop og applaus fra de frammøtte.

Full rundtur

For dem som ikke har vært på Modumheimen på en stund må vi advare mot faren for å pådra seg et lettere sjokk.  Innvendig byr nybygget på store åpne flater, store og velutstyrte rom, og fantastiske terrasser i hver etasje. Det mangler ikke på utstyr, tekniske finesser og muligheter til å benytte enda mer teknologi i framtida. Men, varme hender, mange av dem, blir det fortsatt stort behov for.

– Vi har to store massasjebad som beboerne kan få bruke. Jeg regner med at dette blir så populært at de må sette seg på liste, sier en tydelig stolt Audun Eriksen.

Han er daglig leder ved Modumheimen og fikk mandag kveld overrakt nøkkelen til hellighetene fra ordfører Ståle Versland.

Utvendig løft

Vi forventer jo gjerne et nytt bygg skal være bra, og det er det.

Det som kanskje gleder litt ekstra er de estetiske grep som er gjort utvendig. Det er parker, ja nærmest oaser, med store og helt nye grøntområder.

Asfalt og stein er byttet ut med nyutrullet plen. Det er mange bed, det er fantastisk bruk av stein i kombinasjon med tre, og masse beplantning. Selv om noe arbeid gjenstår er det fristende å trille ut en sekser på terningen for dette.

Flytter tirsdag

Tirsdag morgen klokka 08:30 skal byboerne flytte fra den gamle avdelingen til nyfløyen. Om kort tid starter en kraftig opprusting av de gamle lokalene.

Flere av rommene i nyfløyen har allerede fått et navneskilt utenfor. Natten til 5. september er siste natt i den gamle heimen. Så spørs det om beboerne klarer å senke skuldrene, slappe av og sovne godt neste natt.

Uansett – gratulerer med dagen Modum!

Artikkeltags