Espen Lund fra Vikersund overtok sjefsjobben etter Egil Hogstad, som har gått av med pensjon og hadde sin siste dag på fredag.

Nå utfordrer han moinger i alle aldre til å finne på sprell for å sette Modum på kartet og vinne VG-lista-konserten til Vikersund Hoppsenter.

I premie til beste gjennomførte ide, lover Coop Extra-sjefen en bluetooth-høytaler til 1500 kroner i premie.

I fjor var det Førde som vant konserten etter å ha levert mange kreative innslag. Blant annet ved at noen innbyggere lot seg sprøyte med av møkk på et jorde og ble vasket av brannvesenet etterpå.

LES OGSÅ: Første grønne lys for nye Rv 35

Skandinavias største

VG-lista Topp 20 er Skandinavias største konsert og har opp mot 100.000 publikummere på Rådhusplassen i Oslo hver sommer.

– I tillegg til konserter i Norges største byer, er det i år satt opp to konserter den 26. juli og 2. august, forteller Espen Lund.

To byer «extra»

– Coop Extra er hovedsponsor, og Vikersund står på lista over steder i Norge som kan få en av disse konsertene. Nå har moingene sjansen! Det hadde jo vært supergøy å fått konserten til verdens største hoppbakke, oppfordrer han.

Det handler om å skape mest mulig engasjement i sosiale medier. Hvert deltakersted har et eget bilde – og en egen hashtag. Du kan bruke Facebook eller Instagram. Jo mer engasjement i sosiale medier, jo større er sjansen for besøk av VG-lista!

LES OGSÅ: Ettersøkt mann kjøpte snus og røyk – pågrepet av 25 politifolk

Etterlyser ideer

Kreativitet handler om å finne på mest mulig sprø ting.

– Få med deg venner, familie, skole, jobb, klubb og naboer! Ta bilder, spill inn video, lag animasjoner, hopp/løp/dans, lag et tog, skriv en historie, ha det gøy sammen!

– Når du er ferdig, putt på hashtagen til Vikersund og post på Instagram. Du kan også sende direktemelding til VG-lista Topp 20 på Facebook, eller bare poste det på Facebookveggen.

Kjemper mot 151 byer

Det er andre året Vikersund deltar i konkurransen om å få Extra-konserten hit. I år er det 152 byer med.

Men det haster. Frist for å være med er søndag 9. april. Rett etter påske er seks byer med i finalerunden. Det er andre året at Vikersund deltar.

I fjor møtte 100 mennesker opp i trappene i Vikersundbakken og ble filmet med drone, men tapte i konkurransen.

VG-lista topp 20

VG-lista Topp 20 besøker i sommer de største byene i Norge.

I tillegg to byer ekstra. Vinn VG-lista til din by mest mulig engasjement på Facebook og Instagram.

152 byer med. Seks er med i finalerunden. Extrakonserter 26. juli og 2. august.