Spetalen, Hæhre og Isachsen er sant

GÅR SAMMEN: Fra venstre: Leder for Isachsen Gruppen, Rune Isachsen, investor Øystein Stray Spetalen og leder for Hæhre Entreprenør, Albert Kr. Hæhre.

GÅR SAMMEN: Fra venstre: Leder for Isachsen Gruppen, Rune Isachsen, investor Øystein Stray Spetalen og leder for Hæhre Entreprenør, Albert Kr. Hæhre. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kjendis-investor Øystein Stray Spetalen slår seg sammen med blant andre Hæhre og Isachsen om et nytt veiselskap.

DEL

Investor Øystein Stray Spetalen går nå sammen med tidligere sjef i solenergiselskapet REC, Ole Enger, og de tre entreprenørselskapene Hæhre, Isachsen og TT, og danner et helnorsk entreprenørselskap innen samferdsel.

- Hæhre, Isachsen og TT utfyller hverandre svært godt og vil sammen danne et helnorsk entreprenørselskap. 1.500 dyktige medarbeidere, lang erfaring, moderne maskinpark og solid kapitalbase vil gjøre det mulig for selskapene å konkurrere om store kontrakter innen samferdselssektoren, sier påtroppende styreleder Ole Enger i en pressemelding.

Når de tre selskapene slår seg sammen, utgjør de til sammen en imponerende maskinpark, noe de involverte tror må til for å hale i land storkontraktene.

270 gravemaskiner

Til sammen vil maskinparken bestå av: 270 gravemaskiner, 140 dumpere, 53 borerigger, 212 lastebiler, 46 valser, 15 veihøvler, 19 knuseverk, 11 sikteverk, 868 biler og en komplett tunellavdeling.

Spetalen forteller til E24 at han har stor tro på de tre selskapene, som fortsatt vil operere som selvstendige selskaper i den nye konsernstrukturen.

- Kompetansen ligger i lokalmijøene, der ligger kompetansen og den skal ikke flyttes eller sentraliseres – den skal fortsatt ligge lokalt, sier Spetalen.

Investoren ønsker ikke å gå ut med hvor mye han har investert i det nye veiselskapet, men bekrefter at det er snakk om flere hundre millioner.

Det opplyses i pressemeldingen at transaksjonen er betinget godkjennelse fra Konkurransemyndighetene.

Artikkeltags